Březový extrakt od Weledy vás vyhladí do plavek


Vyjít v plavkách na pláž, bývá pro mnohou ženu momentem, kdy zatouží po zázraku, který by ve vteřině zařídil pevné a hladké tělo.

Zázrak se asi nestane, ale pokožku můžete rychle zpevnit pomocí březové péče od Weledy.

Všechno špatné pryč
Ve své zpevňující kúře Weleda vsadila na břízu bělokorou. Z jejích listů získává extrakt, který povzbuzuje metabolismus a má výrazné čisticí a detoxikační účinky. Používaný extrakt pochází z bříz z čisté krajiny v oblasti jižních Čech. Tato zpevňující péče od Weledy se skládá ze tří produktů.

Březový peeling do sprchy
Jemný Březový sprchový peeling odstraňuje odumřelé buňky a chrání ty vitální. Tímto způsobem peeling čistí, vyhlazuje a regeneruje pokožku. Účinky peelingu ještě podpoříte sprchováním střídavě teplou a studenou vodou v oblasti nohou, boků a hýždí. Pokožka bude po takové očistě jemná a hebká, což ještě umocní následné nanesení oleje.

Olejová březová masáž
Březový olej na celulitidu je vyroben z prvních jarních lístků, ve kterých vznikají cenné éterické oleje a účinné látky podporující vylučování škodlivin. Tyto výtažky jsou doplněny o rozmarýn a listnatec ostnitý. Obě tyto rostliny aktivují látkovou výměnu v pokožce a správné hospodaření s tělními tekutinami. Díky tomu se vaše tělo zbavuje nadbytečných tekutin a získá tak štíhlejší kontury. Dermatologické testy prokázaly, že už po 28 dnech používání březového oleje Weleda je pokožka zpevněna a vyhlazena téměř o čtvrtinu.

Březový nápoj
Kosmetické produkty je dobré doplnit i vnitřní očistou: dvakrát denně vypijte polévkovou lžíci BIO Březové šťávuy rozmíchanou ve vodě či čaji. Tento nápoj napomáhá přirozenému vyplavování usazenin z těla. Flavonoidy obsažené v březových listech působí mírně močopudně a podporují tak očistnou kúru. Její výsledek poznáte tak, že se budete cítit lépe a vaše pleť bude vypadat zdravě a odpočatě.

Přinášíme vám recept, jak si BIO Březovou šťávu skutečně vychutnat: 1 polévkovou lžíci BIO Březové šťávy smícháte s 1 dl perlivé vody, šťávou z ½ citronu a 0,5 dl šťávy z grapefruitu a osvěžující a očistný nápoj je hotový.

Bříza: strom energie, štěstí a lásky
Tváří březové řady od Weledy se stala herečka Ivana Jirešová. O této své roli říká: „Olej a peelingový sprchový krém z březové řady patří mezi mé nejoblíbenější už kvůli tomu, že mě vždy úžasně povzbudí! Bříza je odedávna pokládaná za strom ochrany, životní energie, štěstí a lásky! Kombinací peelingu a vnitřního užití březového sirupu, nejen, že ulevíte kloubům, ale také dáte tukovým buňkám jasně najevo, že není třeba se ve Vašem těle zabydlovat.“

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.