Dámské plavky 2012 v nové kolekci Timo

17.04.2012 | Dámská móda

Léto se nezadržitelně blíží. Je čas pořídit si nové plavky. Nádhernou a nápaditou kolekci pro Vás připravila značka Timo. Pro inspiraci jsme pro Vás vybrali několik zajímavých modelů.

Opalování v oranžovém  
Optimistická oranžová k létu neodmyslitelně patří. V lesklých bikinách dokonale vynikne bronzově opálené tělo. Odnímatelná ramínka a kalhotky nízkého střihu umožňují vysoký komfort opalování. 

Plavky č. 8671

Nápaditá královna pláže 
Královnu pláže z Vás učiní dvoudílné luxusní plavky, ke kterým si jako třetí díl pořídíte jemné látkové pareo. Podprsenka T-střihu dodá Vaším prsům nádherně kulatý tvar a spodní díl s ohrnovacím lemem umožňuje vytvořit kalhotky dvojí výšky. Díky módnímu doplňku pareo vykouzlíte hned několik extravagantních modelů. Můžete ho uvázat v pase jako sukýnku, pod prsy jako šaty, anebo kolem krku.

Plavky č. 8891

Ležérní elegance 
Nejen decentní dámy ocení komfort elegantních plavek ušitých ze dvou dílů. Vyztužená podprsenka poskytuje spolehlivou oporu i bujnějšímu poprsí, zatímco jednobarevné kalhotky s ozdobným pásečkem opticky zeštíhlí tam, kde je to potřeba. 

Plavky č. 8351

Tankování v tankinách 
Pestrobarevné tankiny představují skvělý model k posezení u pool baru nebo plážového baru. Tankinové tílko schová bříško a spodní díl Vám dá na výběr. Nízké nebo vysoké kalhotky?

Plavky č. 7095

Nabídku kolekce Plavky Timo 2012 naleznete na www.timo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.