Je čas vybrat si nové plavky. Koukněte, jaké frčí letos

10.06.2013 | Dámská móda

Léto už klepe na dveře, a to znamená, že je čas, vybrat si nové plavky. Letos frčí výrazné optimistické barvy, květinové vzory a nápadité potisky. Pro inspiraci jsme pro Vás připravili malou módní přehlídku dámských plavek 2013.

Letní tyrkysová hvězda
Klasický střih, krásná barva a zajímavý vzor. Osvědčený tvar podprsenky je zárukou pohodlného nošení plavek. Staňte se tyrkysově modrou hvězdou plováren a pláží. Pokud budete chtít, můžete zářit také fialově nebo tmavě modře. Prohlédněte si všechny barvy plavek.



Moderní květinová víla

Krásné dámské plavky s trendovním motivem květin působí neobyčejně žensky. Vyvážená kombinace barev - červená, žlutá a zelená - létu sluší. A nejen létu. Vykrojené nohavičky prodlužují nohy a košíčky s řasením dokážou umě zamaskovat případnou asymetrii prsou. 



Pravé námořnické bikiny

Pokud se chcete dobře opálit na co největší ploše Vašeho těla, bikiny představují ideální volbu. Stylové námořnické bikiny s nadčasovým potiskem můžete nosit po několik sezón a vždy budete in.  



Rafinovaný květinový luxus

A vraťme se ještě ke květinám. Tentokrát rozkvetly na luxusních jednodílných plavkách, které dokážou mistrně skrýt nedostatky postavy, a přirozeně ji zeštíhlit. Majitelky bujnějšího poprsí ocení gumu našitou pod prsy, která udrží ženské vnady na svém místě.   



V barvách tygřice

Když se spojí neotřelá kombinace oranžové a černé se zajímavým designem, vzniknou stylové plavky, které zaujmou především sportovně založené ženy. Podprsenka s kosticemi výborně sedí. Barvy tygřice na nahém opáleném těle jsou neobyčejně sexy.    



Tak nezapomeňte, léto patří veselým barvám, zajímavým potiskům a květinám. Všechny modely plavek najdete v e-shopu www.leontyna.cz.  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.