Velikost penisu. Jak moc je důležitá?

09.08.2012 | Sex a vztahy

Velikost penisu je pro muže mnohem důležitější než pro ženy. Penis je pro ně symbolem jejich mužství, a proto čím větší, tím lepší. Ovšem pro ženy je spíše důležitá technika, kvalita předehry a přitažlivost partnera.

Na velikosti (ne)záleží
Ne nadarmo se říká, že penis je mužské druhé já. Muži, kteří se domnívají, že mají malý penis, obvykle trpí nedostatkem sebevědomí. Může jim dokonce velmi dlouho trvat, než se odhodlají před novou partnerkou, která ještě dokonale nezná jejich tělo, poprvé svléknout. Je sice pravda, že uspokojit ženu s extrémně malým penisem (tedy 2 až 5 cm) může být náročné, ale jde to. Nehledě na to, že pro ženy je často mnohem důležitější kvalitní předehra, pocit lásky nebo sexuální přitažlivost a samozřejmě také technika. Muži s malým penisem si bývají tohoto deficitu vědomi a často jsou paradoxně lepšími milenci. Jen pro zajímavost, průměrná délka ztopořeného penisu Středoevropana činí 16 cm.

Velký penis ocení ženy po porodu
Přestože pánové s velkými penisy sami sebe považují za sexuální bohy, zatímco ti ostatní jim tiše závidí, většině žen sex s příliš velkým penisem nevyhovuje. Může jim dokonce působit bolest, především v případě, kdy si muž nedá práci s předehrou, a jejich partnerka není dostatečně vzrušená. Jsou případy, kdy nepomůže ani lubrikační gel. Mladou nezkušenou dívku velký penis spíše vyděsí než potěší. Velký penis však údajně dokážou ocenit ženy po více porodech, které však proběhly přirozeným způsobem.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Celebrity, Volný čas

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.