Přírodní afrodiziakum:
Pepř v medu


Také byste rádi vnesli do svého milostného života více touhy? Anebo cítíte, že Vaše tělo volá po posile? Vyzkoušejte nové afrodiziakum.

Pepř v medu ve Vás probudí nevšední touhu a udělá dobře celému Vašemu tělu. 

Přírodní afrodiziaka jsou nejlepší
Nejlepšími afrodiziaky jsou čisté přírodní produkty. Nesoustředí se totiž pouze na zvýšení sexuální touhy a výkonnosti, ale komplexně prospívají našemu zdraví. A na rozdíl od léků nemají nepříznivé vedlejší účinky, a proto nám při jejich používání nehrozí žádná nebezpečí, jako je například riziko infarktu. Přírodní afrodiziaka, jako je skořice, chilli papričky, vybrané exotické či mořské plody proto představují ten nejlepší způsob, jak si okořenit milostný život, a zároveň udělat něco pro své zdraví.          

Protiklady se přitahují
Černý pepř patří mezi oblíbené druhy koření ve všech kuchyních světa. Kromě toho, že dodá jídlu skvělou a pikantní chuť, díky svým silicím stimuluje činnost srdce, krevního oběhu a také pohlavních orgánů. A to je důvod, proč pepř patří mezi afrodiziaka. Jeho ostrá palčivá chuť však není pro každého. Aby si svůj milostný život mohli okořenit i majitelé a především majitelky citlivějších jazýčků, našel si k sobě pepř svůj něžný protějšek. Sladký med. Spojením pepře a medu vznikl lahodný elixír lásky a zdraví, který podporuje milostnou touhu.

   

Něžná pikantní předehra 
Pepř v medu lze doporučit všem partnerským dvojicím, které si chtějí zpestřit své intimní chvilky. Něžné pikantní mlsání pepře v medu může obohatit Vaši milostnou předehru. Lžička této pochoutky udělá delikátní tečku za Vaší večeří, anebo naopak ozvláštní Vaši snídani v posteli. Náš tip: Přidejte si lžičku pepře v medu do svařeného vína.

Nejde jen o sex
Pepř v medu má vedle schopnosti probudit milostnou touhu i chuťové pohárky ještě další přednosti. Pozitivně ovlivňuje náš metabolismus, podporuje činnost střev, a proto ho lze doporučit v případě problémů s trávením, anebo při nadýmání. Pro své výrazné antibakteriální účinky se pepř v medu používá jako lék proti nachlazení, rýmě a kašli. V tomto případě byste ho měli užívat dvakrát denně po jedné kávové lžičce.

Kde nakoupíte
Vyzkoušejte lahodné, a zároveň dráždivé spojení provokativního pepře a smyslného medu. Udělejte dobře celému tělu. Pepř v medu, stejně jako mnoho dalších medových dobrot, jako je například mateří kašička v medu, která je právem považována za přírodní viagru, koupíte na www.pleva.cz.  

www.pleva.cz 

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.