Užijte si chvíle dokonalého odpočinku při luxusní masáži


Nechat se čas od času hýčkat zatouží každá žena. Pro některou je hýčkáním, když ji partner pozve na večeři, pro jinou, když může ve vaně odpočívat s dobrou knížkou. A pro spoustu žen představují vrchol hýčkání masáže.

Vyzkoušejte i vy některou z masáží brněnského estetického studia Body Up dopřejte nejen svému tělu, ale i mysli dokonalé uvolnění.

Je libo medovou nebo relaxační masáž?

Nejvíce lidí vyhledává masáže hlavně proto, že jsou pro ně symbolem odpočinku, harmonie a zbavení těla stresu. Ve chvíli, kdy nemáte žádné zdravotní problémy a chcete se po masáži cítit hlavně uvolněně, zvolte relaxační masáž. Použití vonných olejů při masáži uvolní svalstvo celého těla, povzbudí krevní oběh a zmírní bolesti kloubů i hlavy. Masáž doplňuje příjemná relaxační hudba, která vás ukolébá do stavu naprosté duševní pohody.

Pokud jste aktivní nebo rekreační sportovec, pracujete manuálně anebo jen cítíte, že máte ztuhlé svalstvo, zajděte si na regenerační masáž. Zkušený masér vám systematickými masážními technikami uvolní jednotlivé svaly a obnoví v nich přirozené napětí vláken.

Kvůli obsahu minerálních látek (např. draslík nebo železo) i celé řady vitamínů je i med ideální volbou pro použití při masážích. Medovou masáž oceníte ve chvíli, kdy se cítíte fyzicky i psychicky na dně a také při dlouhodobých migrénách. Díky své konzistenci dokáže med velmi dobře regenerovat a hydratovat suchou pokožku. Dopřejte si medovou masáž 1 až 2x měsíčně a uvidíte, že se budete cítit více svěží a bude se vám i mnohem lépe spát.

manualni masaz

Lymfatické masáže – krok směrem ke zdravějšímu tělu

Cítíte dlouhodobě únavu nohou a jejich otékání? Jste často podrážděná, napjatá a nepříjemná na okolí? Jedním z důvodů mohou být problémy s lymfatickým systémem, který je zodpovědný za „čištění“ těla od škodlivin. Podpořit jeho správné fungování můžete jednoduše (a hlavně velmi příjemně) pomocí lymfatických masáží.

Oblíbené lymfatické masáže existují ve dvou formách – buď jako manuální masáže, nebo přístrojové. Manuální lymfatická masáž je jemnější technika, při které se pomocí kruhových pohybů aktivují lymfatické cévky a přebytečná tekutina je z těla odváděna ven vylučovacím systémem. Lymfatická masáž navíc napomáhá odstraňovat celulitidu, zrychluje metabolické procesy a dokáže ulevit nateklým nohám.

Přístrojová lymfatická masáž neboli lymfodrenáž je účinnější metodou než manuální masáž a je vhodná pro odbourávání tukových buněk a celkové formování postavy. Během masáže totiž dochází ke stimulaci podkožních buněk, které se začnou zahřívat a odbourávat. Výsledkem je nejen pevnější postava, ale i detoxikace organismu, zrychlení metabolismu, zlepšení imunity i vyrovnání krevního tlaku.

V ideálním případě kombinujte manuální lymfatickou masáž (1x měsíčně) s přístrojovou lymfodrenáží – ta se provádí 2x ročně, vždy trvá 5 týdnů a obsahuje 10 ošetření.

lavove kameny uvolnuji napeti

S lávovými kameny na zádech se budete cítit jako v ráji

Pro stimulaci krevního systému, odstranění napětí i zmírnění bolestí kloubů vyzkoušejte masáž lávovými kameny. Ty v sobě obsahují vysoké množství elementů hořčíku a železa a dokážou dlouho udržet teplo. Masér kameny nahřeje ve vodě na teplotu mezi 37 a 40 °C a poté je rozmístí na tělo masírovaného. Teplo z lávových kamenů dokáže proniknout až 4 cm pod kůži, díky čemuž ovlivňuje energetické dráhy v těle a působí blahodárně na mysl i ztuhlé svalstvo.

Dopřejte si čas od času chvíli jen pro sebe a nechte se hýčkat. Správně zvolená masáž zanechává dlouhodobý efekt nejen na těle, ale hlavně v duši. Vyzkoušejte některou z masáží v estetickém studiu Body Up v Brně www.body-up.cz.

recepce estetickeho studia Body Up

Zdroj foto: pixabay.com, body-up.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.