Také si přejete vypadat mladší a krásnější? Dopřejte si moderní péči o pleť!


Dopřejte své pleti i celému tělu ošetření na bázi přírodních procedur a produktů. Díky spojení špičkové přírodní kosmetiky, cvičení, masáží a spa programu přirozeně zkrášlíte a omládnete o několik let.

Pečujme o sebe 
Velkým paradoxem dnešní uspěchané doby je, že sice máme na výběr ze široké palety kvalitních přírodních produktů, ale většinou nám nezbývá čas, abychom si je dopřáli. Péče o pleť je však patrná na první pohled, a proto bychom alespoň jednou za čas měli navštívit kosmetický salón. Na začátku zimy naše pleť volá po kvalitním ošetření. Ošetření si nezaslouží pouze náš obličej, ale celé tělo.

Vše pod jednou střechou
V salónu krásy JOYfit na Praze 6 najdete pod jednou střechou jak kosmetické procedury (mezi nejžádanější patří běžné ošetření pleti, masáž obličeje a vyhlazení vrásek), ale také péče o tělo, například detoxikační zábaly. Součástí nabídky jsou i pohybové programy, neinvazivní liposukce a další zkrášlující procedury, které využívají špičkové wellness produkty, především francouzskou hypoalergenní kosmetiku a kosmetiku z italského mořského pobřeží s mnohaletou tradicí.            


   
Přírodní pleťová kosmetika
Přírodní pleťová kosmetika se postará o to, abychom při dodržení zdravého životního stylu vypadali dobře v každém věku. V salónu JOYfit se provádí kosmetické ošetření všech druhů pleti s důrazem na návrat k přírodním produktům. Nás zaujalo, že součástí klasického obličejového ošetření je závěrečná reflexní masáž pomocní speciálních akupunkturních tyčinek s bylinnými náplněmi. Tato masáž má vedle svého estetického účelu také zdravotní význam. Pomáhá například k uvolnění ztuhlé šíje a ulevuje od migrény.     

Zkrášlující tělová kosmetika
Tělová kosmetika je jedním ze základních předpokladů ke zdravé a hebké pokožce. Výtažky z moře, ovoce a drahých kamenů dodají Vaší kůži krásný vzhled. Nejvíce vyhledávané jsou kosmetické detoxikační zábaly na celé tělo, neboť účinně působí proti celulitidě. Mají detoxikační efekt, odvodňují a zvláčňují pokožku.   

Hýčkat se můžete také doma
Zapomeňte na chvilku na předvánoční shon, udělejte si chvilku také na sebe a nechte se hýčkat. Ve studiu JOYfit se budete cítit jako bohyně. Kvalitní přírodní kosmetika je ideální i pro domácí ošetření. Jedná se o skvělý doplněk péče o tělo nejen v zimních měsících. A pokud hledáte inspiraci na dárky pod stromeček, na www.joyfit.cz  jistě najdete vhodné dárky. Náš tip: Nyní můžete využít výhodné nabídky při nákupu francouzské přírodní kosmetiky Terra Humana. Při koupi 2 kusů dostanete 3. zdarma.

Přejeme Vám příjemný nákup a krásné Vánoce!   

www.joyfit.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.