Špičkoví evropští designéři a česká kvalita

08.12.2013 | Bydlení

Okoukal se Vám vzhled Vašeho povlečení? Jasný signál, že Vaše ložnice touží po změně! Špičkoví evropští designéři vyženou z Vaší ložnice nudu a česká kvalita zajistí, aby tomu bylo na dlouho. Nechte se inspirovat našimi tipy, které povznesou Váš ložnicový interiér až do oblak.

Rafinovaný luxus nejen na pohled

Jemné a nápadité vzory ložnicím sluší. Béžová nebo zlatá rostlina vinoucí se po temné pokrývce jako vzácný had dodá Vaší ložnici luxusní vzhled. Jednobarevné dekorační polštářky, které jsou součástí soupravy, tento dojem ještě umocní. Saténová tkanina z 100% super česané a mercerované bavlny je zárukou vysokého komfortu. Nežehlivá úprava a zipový uzávěr šetří Váš čas.

Povleceni Premium - Flora

Pokud chcete více zlaté, dopřejte si exkluzivní vzor Vinea Chocolate s proplétajícími se zlatými listy na hnědém podkladu.

Povleceni Mako - Vinea Chocolate

Nevšední černobílá elegance

Elegantní černobílá kombinace povlečení Manon se Vám neokouká, i když budete ve své ložnici trávit celé dny. Tajemství spočívá v tom, že nápaditý ornamentální motiv dodá interiéru na osobitosti. Vysoce kvalitní bavlněná příze se postará o to, aby se Vám spalo jako v bavlnce.

Povleceni Mako - Manon

Na květinách ustláno

Máte rádi pestré barvy? Ustelte si na ibiškách nebo na akvarelových květinách. Nádherný vzor inspirovaný zářivými květy červeného ibišku na stříbrném pozadí naplní Vaši relaxační místnost optimistickou pohodou. Šarmantní francouzský vzor uspokojí svým vzhledem i ty nejnáročnější spánkové labužníky. Fialová si totiž s ložnicemi báječně rozumí.

Povleceni Mako - Hibiskus

Vyberte si, co postel ráčí

Pokud toužíte po delším inspirativním výletě do světa krásného povlečení, nalistujte si stránky www.svobodapovleceni.cz a vyberte si, co Vaše postel ráčí. Spojení fantazie špičkových evropských designérů z Německa, Francie, Švýcarska a Nizozemí s nejlepší egyptskou bavlnou a poctivou českou kvalitou Vás nikdy nezklame. Krásné sny!

Povleceni Mako - Charme

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.