Jak vybírá ložní povlečení muž aneb co hraje prim

15.05.2017 | Bydlení

V dnešní době není mužům lhostejné, jak vypadá jejich domov. Rádi se podílí na výběru stavebního materiálu i na vybavení domácnosti.

A jak je to s ložním povlečením? Výběr ložního povlečení je podstatným krokem, který dodá finální punc vaší ložnici a vytvoří z ní příjemné místo sloužící k odpočinku, a vnímavý muž si tuto skutečnost uvědomuje. Mužům se většinou připisují vlastnosti jako hravost, bezstarostnost a atraktivita a ty jsou často i vodítkem k výběru ložního povlečení.

Hravost
Šedá, modrá a černá barva v různých kombinacích kostek a pruhů jako třeba u luxusního povlečení Check patří k těm tradičním typům povlečení, jenž nalezneme v ložnici zařizované pod taktovkou muže. Muži jsou ale hraví a dokáží nás nejednou překvapit i tím, že se nebojí experimentovat. Výsledkem může být černobílé povlečení Mystic s květinou v barvách duhy, které vás zaujme na první pohled tím, že je jiné, extravagantní a v konečném důsledku dokonalé, a to právě díky spojení nespojitelného.

Moderní povlečení s drobnými kostkami
Povlečení Check s béžovošedými kostkami od značky Glamonde spojuje tradiční pojetí motivů se současnými trendy.

Luxusní saténové povlečení Mystic od Glamonde

Bezstarostnost
Žehlení? Kdo by se s ním obtěžoval? Při výběru ložního povlečení muži určitě zvolí nežehlivou úpravu, která jim usnadní život. Český výrobce luxusního povlečení Glamonde má pro muže pochopení, a proto jsou všechny jeho výrobky z bavlněného saténu opatřeny touto nežehlivou úpravou.

Atraktivita
Příjemný materiál, půvabný vzhled a lákavá nabídka kvalitního odpočinku jsou parametry, jenž ve velké míře ovlivňují mužský pohled na výběr ložního povlečení. Muži nakupují rádi, ale přece jen ne tak často jako ženy, proto mnohdy upřednostní kvalitní materiál, který je pro ně zárukou dlouhé životnosti a zároveň jim poskytne jistotu, že se do obchodu nemusejí vracet co chvíli. Mezi muži je oblíben Premium satén a to z důvodu, že splňuje jejich náročné požadavky. Spojení příjemného s užitečným je jednoduše mužům vlastní. 

Povlečení z bavlněného saténu od Glamonde
Šedozelené geometrické povlečení Efisio

Luxusní saténové povlečení Elegance
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.