Slast i po letech?


Kdo si hraje, nezlobí, zní známé přísloví. A platí to i u dospělých.

Ten, kdo má spokojený sexuální život, nemá potřebu „zlobit“ a hledat potěšení mimo stálý svazek. Erotické hračky pomůžou k úžasnému sexu i mezi dlouhodobými páry.

Mezi nejznámější erotické pomůcky patří nejspíše vibrátor. Ten nemusí sloužit jen jako útěcha na dobu, kdy je žena single nebo má muže na delší čas daleko, ale dá se s ním obohatit i párový sex. Popisovat vibrátor blíže je asi zbytečné, pojďme si raději představit méně známé hračky pro dospělé.

Pro rozkoš i přípravu na anální sex

Anální kolík svým názvem jednoznačně říká, na co se používá. Pro ty prudernější, které ho rovnou odmítají, ale máme důležitou informaci: dráždění análního otvoru působí rozkoš i těm, kteří se to stydí přiznat. A navíc u mužů se přes anální otvor nejlépe dráždí prostata, což mužům přináší velice intenzivní pocit slasti. Ačkoliv slovo „kolík“ zní tvrdě a neromanticky, tyto hračky se vyrábějí z měkkého příjemného materiálu, v pěkných tvarech i příjemných barvách. Na výběr je od těch nejjednodušších za pár stokorun až po designové kousky s dálkovým ovládáním. Pokud toužíte po análním sexu, ale obáváte se zranění, lze se na takový akt postupně připravovat právě pomocí análního kolíku – vyrábějí se totiž i roztahovací nebo nafukovací, kde si postupně volíte větší velikost.

analni kolik

V rytmu hudby

Vibrační vajíčko je hračkou, která má dokonce i léčebný efekt. Používáním vibračního vajíčka totiž ženy posilují pánevní dno, což je důležité například po porodu nebo jako prevence inkontinence, která ve vyšším věku trápí mnoho žen. S vibračním vajíčkem si ale lze užít i legraci – některé z nich je totiž možné propojit pomocí bluetooth s mobilním telefonem. Stačí nainstalovat do mobilu příslušnou aplikaci a do vagíny vajíčko, pustit hudbu a vajíčko začne vibrovat v rytmu vaší oblíbené písně. Pokud se vám zalíbilo dráždění análního otvoru, některá vajíčka jdou použít i v těchto místech.

vibracni vajicko

Na velikosti (ne)záleží

Stejně, jako některé ženy trápí malá prsa, i muži (a následně také jejich partnerky) trpí nedostatečnou velikostí penisu. Je to nespravedlivé, velikost penisu nelze nijak ovlivnit a operativní řešení bývají velice riziková a s nejistým výsledkem. Pokud zrovna ve vaší ložnici řešíte tento problém, nezoufejte. Pomoci vám může zcela jednoduchý návlek na penis. Návleky dovedou prodloužit a rozšířit penis až o několik centimetrů. Nejsou však jen pomůckou pro nedostatečně vybavené, okoření vztah také všem ostatním. Návleky na penis s různě vytvarovanými výstupky uvnitř i vně totiž dráždí nejen zvenku partnerku, ale zároveň zevnitř i penis, čímž se rozkoš násobí u obou z páru. Návlek je možné použít také na vylepšení hladkého vibrátoru.

Všechny typy zmíněných vylepšení ložnic najdete v ověřeném e-shopu www.eroticstore.cz. Zboží si můžete osobně vyzvednout, nebo si ho nechat doručit v diskrétním balení domů. Na balíčku je jako odesílatel uvedena firma Flash Partners s.r.o., takže se opravdu nemusíte obávat, že bylo poznat, co jste si objednali. I když je stud zbytečný, protože používáním hraček pro dospělé jen pomáháte sobě a svému protějšku k většímu prožitku ze sexu, což se následně promítá do vaší celkové nálady. A ta bývá nakažlivá – každého přece více těší potkávat usměvavé obličeje než ty zamračené.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.