Saténové povlečení povznese Vaši ložnici

07.10.2011 | Bydlení

Povlečení je pro postel stejně tak důležité jako oblečení pro ženu. Krásné saténové povlečení esteticky povznese každou ložnici. Vyberte si takové, které bude té Vaší nejvíce slušet.

Stále jako nové
Luxusní povlečení z Mako Saténu patří mezi nejjemnější materiály, do kterých můžete své přikrývky a polštáře zahalit. Za svou oblibu saténové povlečení vděčí speciálnímu zušlechťovacímu postupu. Mercizace zvyšuje nejen lesk tkaniny, a tím jí dodává krásný vzhled, ale také její odolnost vůči opotřebení. Při správné údržbě materiálu můžete spát v saténovém povlečení dlouhou řádku let, aniž byste na něm pozorovali nejmenší známky opotřebení.

                 

Povlečení Lorenzo v podzimních barvách
Saténové povlečení má několik tváří. Jeho vzhled se umí pyšnit jednobarevným hladkým povrchem, pestrými, stejně jako decentními vzory. A které ze vzorů nás nejvíce zaujaly? Úžasné povlečení Lorenzo v podzimních barvách, povlečení Bernardo, které dodá Vaší ložnici luxusní nádech a povlečení Ramon svou originalitou vzoru.

                      

Saténové speciality
Moderním ložnicím sluší povlečení z Mako Saténu karo. Delikátní lahůdku pro spánkové gurmány představuje švýcarský Prémium-Satén. Jsou libo decentní květy, anebo geometrické tvary? Stačí si jen vybrat. 

                     

Dopřejte si ten luxus
Dopřejte své ložnici a především sobě ten luxus. Užívejte si krásný vzhled a něžné dotyky saténového povlečení. Bohatý výběr saténového povlečení nabízí www.stella-ateliers.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.