Nechte se hýčkat jemností saténového povlečení

06.12.2012 | Bydlení

Potrpíte si na luxusní materiály? Pak se jistě nespokojíte s jen tak obyčejným ložním prádlem. Povlečení z bavlněného saténu Vás bude hýčkat svou nekonečnou jemností.

Jedinečné spojení komfortu a luxusu
Když den vystřídá noc, naše oblečení nahradí povlečení. A protože je naše pokožka s povlečením v bezprostředním kontaktu stejně jako s oblečením, je důležité, aby nám použitý materiál byl příjemný na dotyk. Ložní prádlo z bavlněného saténu (jedná se o lesklý materiál utkaný v atlasové vazbě) je zárukou maximálního pohodlí při spánku. Pokud si takové pořídíte, budete si užívat jedinečné spojení komfortu a luxusu, kterého se už nikdy nebudete chtít vzdát. Mimochodem víte, že hladké povlečení je také praktické? Případné nečistoty z něho snadno smetete.  



Design dle Vaší libosti
Luxusní materiál si zaslouží jedinečný design. Chcete usínat jako víla na rozkvetlé louce, anebo zachumlaná do zamilovaných srdíček? Líbil by se Vám design inspirovaný japonskou kulturou, anebo preferujete povlečení bílé jako padlý sníh? Stačí si jen vybrat. Díky svému vysokému lesku působí všechny vzory povlečení z bavlněného saténu luxusním dojmem.



Podlehněte saténové jemnosti 

Podlehněte jemnosti saténového povlečení a nebudete litovat. Jediné, čeho byste mohli litovat, by bylo nevyužití možnosti volby z více různých provedení. Přejete si povléknout své deky a polštáře do ložního prádla standardních či prodloužených rozměrů? Anebo byste rádi francouzské povlečení? V internetovém obchodě www.darre-nachod.cz najdete všechny tři varianty pro Váš pohodlný spánek.    
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.