Rybí tuk je ideální doplněk stravy pro každého


Naskakuje Vám při představě lžíce s rybím tukem husí kůže? Zapomeňte na své trauma z dětství. Rybí tuk ve formě želatinových kapslí nepáchne rybinou, snadno se vstřebává a k jeho užívání nepotřebujete lžíci. Nejdůležitější jsou však jeho blahodárné účinky na lidské zdraví.

Zdravý prospěšný rybí tuk  
Účinky rybího tuku na lidský organismus jsou známé již mnoho let. Rybí tuk podporuje chuť k jídlu, a proto se doporučuje všem, kteří trpí nechutenstvím. Protože obsahuje velké množství omega 3 nenasycených kyselin, přispívá k udržování normálního krevního tlaku a optimální hladiny triglyceridu. Účinně pomáhá v boji s kožními problémy a při zvýšené lomivosti vlasů a nehtů. Kromě toho působí proti mnoha dalším neduhům, jako je například migréna, anebo arterioskleróza. Že tohle všechno víte, ale při představě, že byste pozřeli lžíci rybího tuku, se Vám dělá nevolno? Máme pro Vás dobrou zprávu. Nic nechutného polykat nemusíte. Mnohem lepší je koupit si krabičku dánských želatinových kapslí, které jsou navíc zbavené všech nežádoucích příměsí, zejména těžkých kovů.

  

Doplněk stravy pro každého
Rybí tuk ve formě želatinových kapslí je vhodný pro všechny od 3 let. HEMA RYBÍ TUK 500 je potravinový doplněk, který se užívá především jako prevence výše uvedených neduhů. HEMA RYBÍ TUK SUPER 1000 se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin, který obsahuje dvojnásobné množství účinných látek, lze doporučit všem, kteří trpí arteriosklerózou, ekzémy, anebo lupénkou.  HEMA OMEGA 3-6-9 navíc pomáhá předcházet srdečním onemocněním, snižuje viskozitu krve, čímž brání riziku infarktu a mozkových cévních příhod. Kromě toho celkově podporuje imunitu. Vzhledem k tomu, že obsahuje panenský olivový olej obohacený o vitamín E, zajišťuje ochranu buněk před předčasným stárnutím. HEMA OMEGA 3-6-9 doporučují lékaři pacientům s předpoklady ke vzniku srdečních a cévních onemocnění, ale i zdravým dětem, sportovcům, dospělým vyššího věku, stejně jako těhotným a kojícím ženám.  

                            

Udělejte něco pro zdraví
Udělejte něco pro své zdraví a vyberte si přípravek, který je pro Vás nejvhodnější. Rybí tuky HEMA koupíte na www.hemax.cz anebo na www.hemaklub.cz. Prodávají se v balení po 30 kapslích. Kromě rybích tuků si zde můžete vybrat ze široké škály kvalitních potravinových doplňků, jako jsou například produkty s koenzymem Q10 dodávající tělu energii, anebo antioxidanty, které zbavují tělo škodlivin. Náš tip: Kvalitní potravinový doplněk je mnohem lepší dárek k svátku či narozeninám než čokoládová bonboniéra. 

www.hemax.cz

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.