Recept na zdravé srdce


Máte vysoký cholesterol? Obáváte se možného rizika infarktu? Anebo chcete jen zpomalit proces stárnutí a podpořit činnost svého imunitního systému? Vsaďte na kvalitní doplňky stravy a zdravý životní styl!

Pečujte o své srdce 
Náš způsob života je stále více komfortní. To ovšem neznamená, že bychom se těšili většímu fyzickému a duševnímu zdraví, než tomu bylo dříve. Ba právě naopak. Celá naše populace je ohrožena civilizačními chorobami a počet lidí, kteří jimi trpí, anebo jsou v jejich bezprostředním ohrožení, stále stoupá. Jedinou účinnou prevenci před civilizačními chorobami, jako je například infarkt myokardu, představuje zdravý životní styl podpořený kvalitní stravou a jejími doplňky. Pokud je u Vás zvýšený předpoklad vzniku srdečních a cévních onemocnění, měli byste své srdce posílit kvalitním doplňkem stravy. HEMA® OMEGA 3-6-9 je několika složkový doplněk stravy. Obsahuje koncentrovaný rybí tuk (omega 3 – DHA a EPA), brutnákový olej (omega 6 – GLA) a panenský olivový olej (omega 9) doplněný přírodním vitamínem E. Jedná se o vyvážený komplex omega nenasycených mastných kyselin, které jsou důležité pro růst a rozvoj, stejně jako pro správně fungující srdečně cévní systém. Kyseliny EPA a DHA se podílí na udržování normálního krevního tlaku, nižší hladině cholesterolu a normální hladiny triglyceridů. 

Pro pevné zdraví 
Přípravek HEMA® OMEGA 3-6-9 udržuje v dobrém stavu kůži, vlasy a nehty. Stimuluje imunitní systém k větší aktivitě a celkově podporuje odolnost organismu a psychické zdraví. Společně s vitaminem E napomáhá k ochraně buněk proti předčasnému stárnutí a preventivně působí proti vzniku srdečních a cévních onemocnění. 
Náš tip: Pokud je osoba, kterou milujete, ohrožena rizikem vzniku srdečních a cévních onemocnění, můžete jí ke svátku lásky místo čokoládového srdce darovat HEMA® OMEGA 3-6-9. Nezbývá, než dodat to nejdůležitější. Omega 3-6-9 zakoupíte v každé dobré lékárně, anebo na www.hemaklub.cz. Měsíční balení 30 kapslí Vás vyjde cca na 60-70 Kč. 
            
Kvalitní doplňky stravy
Produktová řada HEMA® nabízí i další kvalitní doplňky stravy. HEMABION Q 10 30 mg SUPER zpomaluje proces předčasného stárnutí, čímž prodlužuje Váš aktivní život, působí proti paradontóze a je také významným antioxidantem. Pokud máte pocit, že Vám chybí energie, pořiďte doplněk stravy HEMA TRIO ENERGY COMPLETE, jedinečné spojení tří nejprodávanějších doplňků: koenzymu Q10, omega 3-6-9 a vitamínu E. Balení sympatických rozměrů můžete nosit v kabelce. 

Produkty HEMA® jsou určeny nejen pro dospělé vyššího věku, ale i pro zdravé děti, studenty a sportovce. Jsou vhodné také pro osoby s bezlepkovou dietou, neboť neobsahují lepek. Vyrábí se v procesu GMP (správné výrobní praxe), což je zárukou vyhovění nejvyšším požadavkům na kvalitu výroby a nejpřísnější normy určené pro výrobu přípravků. Každý výrobek je pod drobnohledem od výběru surovin až po konečný produkt. Po celou tuto dobu musí splňovat několikanásobný systém kontroly kvality. Má svůj „rodný list“, který ho provází od jeho zrození až po expedici. 

www.hemaklub.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.