Může začít výprodej letních šatů a bikin ještě před létem?


Ano! Od té doby, co můžeme svobodně létat do teplých krajin, kdykoli se nám zamane, je léto celkem relativní pojem.

Pokud se chystáte k moři již nyní, a mrzí Vás, že sortiment letního zboží je momentálně omezený, jistě uvítáte tip, kde si můžete vybrat z bohaté nabídky letních šatů a bikin, a navíc využít výhodných výprodejových cen.

Plážové šaty nejen na léto
Kdo říká, že letní šaty jsou jenom na léto? V teplých krajinách Vám v nich bude příjemně i na jaře nebo na podzim. A pokud vyrazíte ještě dále, tak i v době, kdy je u nás zima.
Náš tip: Praktické šaty 4 v 1, to je jeden kousek látky, se kterým vykouzlíte několik různých modelů. Krátké šaty, dlouhé šaty, krátkou sukni, dlouhou sukni.
Hitem letošní sezony je modrá a žlutá, takže vřele doporučujeme sáhnout po některém z těchto barevných provedení. Když budete odpoledne opatrná se zmrzlinou, můžete svou sukni proměnit po setmění ve večerní šaty. Nebo naopak. Jak budete chtít.

Praktické šaty 4 v 1

Dáváte přednost vzorům či kombinacím jednobarevné a vzorované látky? Přinášíme inspirativní tipy pro blondýnky i pro brunetky.

Inspirace pro blondýnky i pro brunetky

Inspirace pro blondýnky i pro brunetky

Nové plavky? Ten pocit stojí za to.
Pokud se už nemůžete dočkat krásných teplých dní plných slunce, možná si do kufru balíte také plavky. Že se v těch starých již necítíte dobře? Pořiďte si nové! Díky výprodeji za ně moc nedáte a ten pocit stojí za to!
Což takhle vklouznout třeba do růžových bikin s volánky, které dají skvěle vyniknout opálené pleti?

Růžové bikiny s volánky

Anebo obléknout extravagantní plavky s třásněmi v tyrkysově modré? Kalhotky s elegantním prostřižením jsou velmi sexy.

Extravagantní plavky s třásněmi

Tip máme i pro milovnice zavazovacích bikin a květinových vzorů. Šňůrky mají nejen tu výhodu, že se dokonale přizpůsobí Vaší postavě, ale také eliminují riziko vzniku nežádoucích bílých míst. A vyztužené košíčky se postarají o dokonalý vzhled poprsí.

Zavazovací bikiny

Legíny užijete po celý rok
Pokud se bohužel nechystáte na dovolenou do teplých krajin, ale budete trávit své chvíle volna nedaleko od domova, udělejte si radost a rozsviťte svůj šatník alespoň legínami s módním potiskem! Preferujete jednobarevné? Či snad milujete krajku? Vyberte si. Tenhle kousek oděvu využijete po celý rok. Nejen při teplotách atakujících třicítku.

Že jsme Vám ještě neprozradili, kde všechny tyto a mnohé další úžasné módní kousky za super ceny najdete? Přeci na stránkách internetového butiku www.trendy-obleceni.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a skvělou dovolenou, ať už si ji vychutnáte kdykoli a kdekoli! A pozor, při nákupu nad 1500 máte poštovné zdarma!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.