Od nespokojenosti k úspěšné firmě


Stěžovat si na to, jak je život těžký a nespravedlivý je snadné, ale udělat něco, abychom to změnili, vyžaduje odhodlání a především musíme chtít.

Někteří lidé umí pouze závidět úspěch druhým a jiní se ženou za svými vlastními životními cíli s veškerým nasazením, a právě taková je Jana Skarabellová. Nechte se inspirovat příběhem ženy, která zvedla sebevědomí nejen sama sobě, ale i ostatním. Sympatická paní Jana se před pár lety rozhodla, že si nechá prodloužit vlasy. Svěřila se proto do rukou kadeřnice. Ta ji však aplikovala zcela neodborným způsobem nekvalitní vlasy, a výsledek tak vůbec neodpovídal očekávání. Místo toho, aby zklamaně zkoušela další salony a opakovaně nadávala na nepodařenou práci a kvalitu vlasů, rozhodla se, že to může být právě ona, kdo tuto situaci změní. Jana absolvovala zahraniční školení, pracovala na získání praxe a teprve když věděla, že má veškeré potřebné know-how a zná ty nejlepší metody a přípravky, založila firmu Dokonalé vlasy.

Nyní může prostřednictvím své firmy pomoci nejen lidem s poškozenými a řídkými vlasy, ale také těm, kteří o vlasy přišli ze zdravotních důvodů.

zahustovani vlasu

Jak se vyhnout zklamání Plno lidí má vůči prodlužování a zahušťování vlasů předsudky. Metoda údajně ničí vlasy, spoje jsou nepřirozené a na dotyk nepříjemné. Někomu navíc může vadit i pocit, že má na hlavě vlasy, které byly dováženy až z daleké Asie a netuší, co se s nimi za tu dobu dělo. Bohužel jsou tyto obavy mnohdy oprávněné a dokazují to reálné zkušenosti spousty nespokojených zákazníků.

Jak tedy poznáte, že jste na správném místě?

1) Předem si zjistěte zkušenosti toho, kdo vám prodlužování či zahušťování bude provádět.

2) Měl by také vědět, odkud objednané vlasy pochází. Ty evropské se totiž vašim vlasům mnohem lépe přizpůsobí.

3) Velikou předností je, pokud kadeřnický salón používá šetrnou techniku ExtendMagic.

prodluzovani a zahustovani vlasu ExtendMagic

Přístroj, který nepoškozuje vlasy

ExtendMagic je patentovaný přístroj umožňující technologicky vyspělé nano spoje, které jsou malé a pružné. Zákazníci si tak pochvalují, že tyto spoje téměř nevnímají. Extendmagic zahuštění vlasů je určeno pro všechny typy vlasů, včetně poškozených či oslabených při nemoci. V podstatě je možné uspokojit poptávku téměř všech klientů požadujících jak zahuštění vlasů, tak klasické prodloužení, a to ve všech partiích hlavy. Speciální jehla svým tvarem umožňuje navázání pramenů již cca 3 mm od pokožky hlavy. Jehlou lze prodloužit vlasy dlouhé pouhý 1 cm. Z toho také vyplývá slogan firmy „Prodlužování a zahušťování vlasů bez hranic“.

ExtendMagic používá studenou cartrige pásku, která nepálí. Přírodní složení lepicí pásky je velmi šetrné k vlasům, takže nedochází k jejich poškození. Výhodou této metody je také veliká časová úspora. Navázání jednoho pramene je totiž otázkou 10 vteřin.

Kde se můžete s touto šetrnou metodou prodlužování a zhušťování vlasů setkat?

Školící centrum Dokonalé vlasy a studio prodlužování vlasů najdete v Českém Těšíně. Kadeřnictví, jejichž personál prošel školením na práci s přístrojem extendMagic, najdete téměř po celé republice. A díky kurzům, které Jana Skarabellová pořádá, salonů nabízejících tuto metodu neustále přibývá.

dokonale vlasy

Máte vlasů moc? Podělte se o ně

Někdo má vlasů málo, jiný zase moc. Mnozí z nás si říkají, co by dali za krásné a husté vlasy své kolegyně, která si často stěžuje na to, že jí fénování zabere plno času a když se jde v létě koupat, vlasy jí do večera nechtějí uschnout. Pokud jste i vy podobně „postiženi“, máte možnost si jednoduše a pravidelně přivydělat. Společnost Dokonalé vlasy totiž kvalitní vlasy vykupuje.

Nemusíte ani osobně do sídla společnosti v Českém Těšíně, vlasy lze po předchozí domluvě zaslat poštou. A kolik takto můžete získat peněz? Za 100 g vlasů dostanete podle jejich délky od 1 400 do cca 10000 Kč. Příjemný příspěvek k běžným příjmům, co myslíte?

Paní Jana Skarabellová nám o sobě ještě prozradila, že je prvním školitelem techniky ExtendMagic v České i Slovenské republice s mezinárodní certifikací přímo od výrobce. A co by nám z důvodu skromnosti sama neřekla, ale my jsme to zjistili, je, že vynálezce přístroje Extendmagic, Dr. Myun W. Lee, ji označuje jako jednu z nejlepších stylistů světa na techniku Extendmagic, což dokazuje zařazení její práce do mezinárodního katalogu výrobce.

Jana je opravdu skvělým příkladem ženy, která z nepříjemné zkušenosti vytěžila maximum – a to nejen pro sebe, ale i pro plno lidí, které trápí řídké či ubývající vlasy.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.