Dokonalé vlasy můžete mít i Vy

10.04.2015 | Krása a móda | Vlasy

Trápí Vás, že se nemůžete pyšnit vlasy podle vlastních představ?

Bohužel příroda je v tomto ohledu nespravedlivá – někomu nadělí hustou hřívu, jinému stěží její náznak. Naštěstí i tato nespravedlnost se dá napravit díky metodám prodlužování a zahuštění vlasů.

ExtendMagic můžete důvěřovat
Že máte k těmto metodám nedůvěru? Bojíte se, aby nedošlo k poškození Vašich vlasů? Abyste byli s konečným výsledkem spokojeni? Pokud se svěříte do péče profesionálních kadeřnic, které používají přístroj ExtendMagic, nemusíte.
Jedná se totiž o nejšetrnější techniku vůbec, při které se prodloužení i zahuštění provádí za studena, a proto zde nehrozí riziko poškození vlasů teplem. Navíc díky tomu, že jsou spoje téměř neviditelné, je výsledný dojem naprosto přirozený. A co je zajímavé, ExtendMagic umožňuje zahustit a prodloužit vlasy již o délce 1 cm. Toto vysoce kvalitní prodloužení a zahuštění vydrží i déle než 4 měsíce.
Zárukou kvality je však také jeho provedení a proto Vám doporučujeme obrátit se na kadeřnický salón DOKONALÉ VLASY, který vede školitelka s mezinárodní certifikací přímo od výrobce, paní Jana Skarabellová. V salónu pracují pouze zkušené a proškolené kadeřnice, které mají s technikou ExtendMagic více než 6leté zkušenosti. Tento salón je také výhradním dovozcem přístrojů ExtendMagic do ČR (pozor na levnější kopie bez certifikace, které následně není možné reklamovat ani pro ně nenajdete servis). Další výhodou je, že zde najdete i velkoobchod s kvalitními vlasy vhodnými na prodloužení a zahuštění, ale také dalšími kadeřnickými pomůckami a vlasovou kosmetikou, prostě vše, co krásné vlasy potřebují.

prodlužování a zahušťování vlasů metodou ExtendMagic

Kurzy prodlužování vlasů
Čtenáři z řad kadeřníků a kadeřnic by jistě rádi věděli, zda je možné tyto kurzy v České republice absolvovat. Odpověď zní ano – do kurzů ExtendMagic včetně výuky microzahuštění se mohou přihlásit všichni, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout kompletní portfolio služeb a v rámci něho nabídnout prodloužení i zahuštění vlasů s neviditelnými spoji.
V kurzu se účastníci naučí nejen perfektně prodlužovat a zahušťovat vlasy, ale také rozeznat jejich druhy a kvalitu. Osvojí si, jak zpracovat vlasy z copů na různé metody prodlužování, ale také způsob, jak se zákazníkem při výběru vlasů komunikovat, aby byl s výsledkem spokojen. Po úspěšném absolvování účastníci samozřejmě získají certifikát jako důkaz svých kvalit.

Micro-extendmagic

Na vlasech záleží
Stejně důležité jako technika zahušťování a prodlužovaní jsou také kvalitní lidské vlasy. Toho si jsou v salónu DOKONALÉ VLASY velmi dobře vědomi, a proto pracují výhradně s evropskými vlasy té nejvyšší kvality. Jedná se o slovanské vlasy, přičemž část pochází přímo z České republiky. Výkup vlasů je totiž možný přímo v salonu.
Pokud tedy uvažujete o tom, že naopak svou lví hřívu shodíte, a budete tuto sezónu třeba nakrátko, jistě Vás bude zajímat, že při výkupu vlasů zde máte střih i další úpravy zdarma.

zahušťování vlasů metodou ExtendMagic

Ať už chcete zdokonalit svou vlastní hřívu, nebo dovést k dokonalosti vlasy svých zákazníků, více informací najdete na stránkách www.dokonalevlasy.cz nebo www.extendmagic.cz, případě také na facebooku.

Dokonalevlasy.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.