Krásné vlasy už nejsou pouhým snem

08.02.2017 | Jak být krásná | Vlasy

Trpíte prořídlými vlasy, které se navíc lámou? Sníte o krásné dlouhé hřívě? Máme pro vás řešení.

Šetrná technika prodlužování vlasů Extendmagic

Jedná se o nejšetrnější techniku prodlužování a zahušťování vlasů s velmi malými spoji, které nepoškozují vlastní vlasy klienta a je tak vhodná i pro velmi prořídlé vlasové partie. A pokud hovoříme o Extendmagic, nemohli jsme oslovit nikoho jiného než p. Janu Skarabellovou, která má s aplikací extendmagic dlouholetou zkušenost a jako první tuto techniku přivezla do ČR a začala jí školit s pověřením přímo od výrobce.

Paní Jano, jak tedy aplikace extendmagic vypadá v praxi?

„Každému prodloužení nebo zahuštění vlasů by měla předcházet konzultace, během které vyslechnu přání klienta, navrhnu možnosti a vyberu vhodnou kvalitu a délku vlasů. Zásadně pracuji pouze se středoevropskými vlasy, které jsou jemné, lehké a nezatěžují vlasy klienta. Vlasy po dohodě dále zpracuji, případně dobarvím do odstínu vlasů zákazníka. V rámci konzultace aplikuji klientovi pár pramenů, aby si mohl vyzkoušet, zda mu bude tato technika vyhovovat. Konzultaci i aplikaci zkušebních pramenů provádím zcela zdarma. Současně spočítám zákazníkovi cenu a dohodneme termín zahuštění vlasů. Konečný účes musí vypadat přirozeně. Na prvním místě je šetrnost vůči stávajícím vlasům klienta. Samozřejmostí je kartáč na vlasy zdarma i řádné poučení, jak pečovat o takto zahuštěné vlasy. Obnova micro zahuštěných pramenů je závislá na rychlosti růstu vlasů daného klienta, z praxe uvádím cca 2 až 3 měsíce max.

S ohledem na citlivý charakter služby, zajišťuji každému klientovi během aplikace diskrétnost. V příjemném prostředí salonu vám ráda nabídnu kávu nebo čaj. Délka aplikace micro zahuštění je závislá na rozsahu požadované služby a pohybuje se v rozmezí cca 2 až 10 hodin. Čas aplikace si můžete zkrátit poslechem hudby, připojením na wifi nebo čtením časopisů a knih, které vám zapůjčím.

V následujících fotografiích uvidíte proměnu naší klienty Aleny. Paní Alenu trápí nejen to, že má vlasy v horní partii hlavy prořídlé, ale také fakt, že vlasy nedorostou do požadované délky a přes veškerou péči se stále v koncích lámou. Paní Alena si přála mít světlejší, hustější a delší vlasy, které si bude moci různě upravovat. Abychom nezatěžovali jemné vlasy p. Aleny, navrhla jsem maximální délku prodloužení a zahuštění 30cm. Světlejší odstín jsem docílila šetrným odbarvením nasazených pramenů, které jsem částečně aplikovala i do spodní partie hlavy, čímž došlo k celkovému sjednocení a prosvětlení účesu. Současně jsem tímto ochránila vlasy zákaznice, jejíž vlasy se nemusely odbarvovat. “


Klientky vlasy před prodloužením a zahuštěním    


Během aplikace – ukázka mini spojů ze vzdálenosti 20 cm


Očekávaný výsledek po 8 hodinové aplikaci… štastná p. Alena se stylistkou Janou Skarabellovou

Celkova promena pred a po
Celková proměna před a po

Děkujeme p. Janě Skarabellové ze salonu Dokonalé vlasy za informace a p. Aleně za poskytnutí fotografií a důkazu, že i prořídlé vlasy je možno zahustit do krásného účesu, který zvýší vaše sebevědomí. Bližší informace o zahuštění nebo prodloužení vlasů technikou extendmagic najdete na stránkách www.extendmagic.cz nebo na tel. čísle 776 654 228.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.