Chcete mít pleť jako Miss? Vyzkoušejte jarní medovou kosmetiku!


O blahodárných účincích medové kosmetiky se přesvědčily i účastnice MISS PRINCESS OF THE WORLD. Chcete mít pleť jako Miss?

Medová jarní kosmetika dostane po zimě Vaši pleť znovu do formy. Přivítejte i Vy jaro s krásnou pletí!

Med pro krásu a pro zdraví
Med je vysoce hodnotná potravina, která organismu rychle dodá jednoduché cukry, minerály, vitamíny, enzymy a další důležité látky potřebné pro jeho správné fungování. Při únavě, stresu a vyčerpání působí na naše tělo jako životabudič. Na těchto poznatcích staví výrobce přírodní medové kosmetiky, doplňků stravy a lahodných pochutin na bázi medu společnost PLEVA používající výhradně kvalitní med od českých včelařů.

Jarní kosmetika
Ze širokého sortimentu medových produktů PLEVA nás nejvíce zaujala Jarní kosmetika. Produktová řada je přehledně rozdělena do tří kategorií:

  • Čisticí kosmetika
    Málokdo si uvědomuje, že správné odličování je pro krásu pleti přinejmenším stejně tak důležité jako používání krémů a líčení. Medová čisticí kosmetika je čistě přírodní, nedráždí pokožku, a proto je vhodná také pro velmi citlivou pleť. Pro velmi šetrné čištění pleti je určen speciální medový peelingový krém (který zbaví pleť odumřelých kožních buněk a dalších nečistot), dále pleťový krém a vodu na akné (oba přípravky ocení především majitelé problematické pleti) a pleťové mléko s propolisem, které je určené pro jemné a šetrné odličování všech typů pleti.

  • Péče o tělo
    V oblasti péče o tělo se velké oblibě těší výživné tělové mléko Pleva, které obnovuje přirozenou rovnováhu pleti a vrací jí žádoucí pružnost a vláčnost. Medový krém na ruce vyživí a zvláční také velmi suché a popraskané ruce.

  • Péče o pleť
    Mezi osvědčené přípravky z řady Péče o pleť patří pleťový krém s mateří kašičkou a noční pleťový krém s medem. V nabídce má samozřejmě Pleva také denní pleťový krém s medem. Výsledkem použití medových krémů je krásně hladká a vláčná pleť, která se pyšní mladistvým vzhledem.

Pro Vaše zdraví
Také paleta medových preparátů a doplňků pro zdraví je velice široká. My jsme pro Vás vybrali trojici elixírů zdraví:

  • Kloubní výživa v medu
    Kloubní výživa v medu je učiněným balzámem na kloubní aparát. Přípravek ocení především lidé trpící artrózou, osteoporózou a revmatismem. Kloubní výživu lze doporučit také všem aktivně žijícím lidem a sportovcům.

  • Schizandra v medu
    Schizandra v medu patří mezi méně známé, o to však účinnější přípravky. Povzbuzuje nervovou soustavu a přispívá k regeneraci duševních i fyzických sil. Zvyšuje krevní tlak a pomáhá řešit dýchací obtíže. Pokud se cítíte unavení a slabí, schizandra Vás určitě nastartuje.

  • Žen-šen v medu
    Legendární kořen Žen-žen má blahodárný vliv na fungování celého organismu. Posiluje obranyschopnost, normalizuje krevní tlak a působí jako silný antioxidant.

Kde nakoupíte
Přivítejte jaro ve formě a s krásnou pletí! Všechny medové produkty Pleva nakoupíte v pohodlí Vašeho domova prostřednictvím stránek internetového obchodu www.pleva.cz.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Krása a móda, Sex a vztahy

Foto: Pleva.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.