Mašlíková se potápěla i mezi žraloky, silikonovou krásku nesežrali

11.04.2012 | Revue

Modelka Hanka Mašlíková se vrátila z dovolené na Maledivách, kde prožila deset dní na specializované lodi věnované potápění.

"Měli jsme tři ponory denně. Dokonce jsme pozorovali i hejno třiceti žraloků!"

Ta se v roce 2006 chtěla prosadit jako královna krásy v soutěži Miss ČR, ale neuspěla. Získala jen titul Miss silueta.
Domnívala se, že nezvítězila kvůli svému malému poprsí. A tak si z dvojek nechala udělat silikonové čtyřky. Jenomže jeden prs se jí zapouzdřil a musela znovu na operaci. Ale pak už bylo všechno v pořádku a stala se z ní žádaná modelka, která přitahuje bohaté muže.

"Potápěla jsem se s přáteli, žralok mě nesežral. Ale podmořský svět mě okouzlil a budu pokračovat v potápění," rozhodla se Hanka Mašlíková, která se dala také na magii i na poker.Známému kouzelníkovi Pavlu Kožíškovi dělá při jeho show asistentku, aby odpoutala pozornost od jeho triků. A naučila se hrát poker tak dobře, že už tři roky jezdí s pokerovou show. "V baru Mazanej králíček občas učím hrát poker," svěřuje se Mašlíková, která často mění své milence. Tvrdí, že ctitelé byli a jsou. A tak nikdy není sama. "Partneři přicházejí a odcházejí, ale rodina zůstává," je přesvědčena. Do rodiny také počítá své tři psy - čivavy Mini a Piccolku a louisianského leopardího psa Draga.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.