Jak zvládnout rozchod

18.03.2012 | Sex a vztahy

Rozchod bolí, zejména v případě, že se s námi rozejde on. Když nám láska ukáže svou odvrácenou tvář, bychom nejraději ani nebyly. Ovšem jedno francouzské přísloví říká, že smutek pro jednu lásku nemá trvat déle než jeden den. A proto Vám přinášíme tipy, jak zvládnout rozchod co nejdříve.

Není to tvá chyba
Nejhorší jsou rozchody, kdy se s Vámi partner rozejde kvůli jiné. Udělá na Vás smutné oči a řekne, že to není Vaše chyba. Vzteky se nedokážete na nic soustředit a stále hledáte odpověď na otázku, co jste udělala špatně, anebo v čem je ona lepší než Vy. Pokud je Vaše nástupkyně krásnější a štíhlejší než Vy, Vaše sebevědomí se pohybuje kolem bodu mrazu. Co teď? Hlavně nejezte po večerech sladkosti u romantických filmů a raději hledejte způsob, jak své sebevědomí zvýšit. Dopřejte si zkrášlující kúru a pořiďte si něco šmrncovního na sebe. A i když nemáte chuť, vyrazte mezi lidi. Nemusíte hned někoho lovit, ale ten pocit, že se spoustě ostatních mužů líbíte, rozhodně stojí za to.
Náš tip: Vyhoďte všechny věci, které Vám partnera připomínají, a hlavně se nelitujte.

Nezasloužím si tě 
Rozchod z titulu, že si Vás partner nezaslouží, zažívají především krásné, chytré a schopné ženy. Mnoho mužů se totiž cítí těmito ženami přitahováno, jenže v průběhu vztahu přijdou na to, že jste opravdu dobrá a bojí se, že si Vás nedokážou udržet. Netrapte se a buďte ráda, že se s Vámi ten zakomplexovaný trouba s nedostatkem sebevědomí rozešel včera a ne až za rok byla by to ztráta času.
Náš tip: Udělejte mejdan s kamarádkami, dejte se do kupy a pro příště se poohlédněte po muži, kterému sebevědomí rozhodně neschází, a nemá strach, že si Vás nedokáže udržet.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Volný čas, Sex a vztahy

Foto: pixmax.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.