Masivní inspirace do Vaší kuchyně

17.08.2011 | Bydlení

Zařizujete nebo rekonstruujete kuchyni? Věřte, že žádné jiné vybavení Vám neprokáže tak dobrou službu jako nábytek z masivu.

Nejenže vydrží celé věky, ale dodá interiéru neobyčejně útulný ráz. A to je v srdci domova, které ovlivňuje atmosféru všech ostatních místností, více než důležité. 

Výlet do světa dřevěného nábytku
Ptáte se, kde tedy hledat inspiraci pro Vaši masivní kuchyni? Udělejte si s námi malý virtuální výlet do světa masivního nábytku. Pokud fandíte moderním liniím, jistě Vás zaujme nábytek z kolekce New York. Se stoly, židlemi, komodami či vitrínami z masivu akátového dřeva pojatými v nadčasovém duchu nemůžete udělat krok vedle. Že jste spíše romantického ražení? Bílý dřevěný nábytek z kolekce Gotland Vaši kuchyni prosvětlí, opticky rozšíří a hlavně ji naplní romantikou od podlahy až ke stropu. 

                 

Dřevěný nábytek pro vaření s chutí
Komu je blízký jihoamerický styl, ten se jistě zamiluje do překrásného nábytku s ručně opracovanými starožitným efekty Mexico Hacienda, anebo El Paso. Ve společnosti stylových stolů, komod, lavic, židlí, skříněk a dalšího nábytku provoněného dálkami budete vařit s chutí především pěkně kořeněná jídla, která zahřejí a hlavně povzbuzují metabolismus, takže se po nich nepřibírá. A taková jídla máme rády, že ano, milé dámy? Prodlužte si svůj inspirativní výlet na www.sobnabytek.cz.  

                

www.sobnabytek.cz 

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.