Luxusní hodinky Guess si vás podmaní

04.03.2013 | Dámská móda

Jednou z hlavních rolí v životě člověka hraje čas. Pracovní schůzky, oslavy, ale také odjezd autobusu – všechny tyto události jsou podmíněny časem. Abyste však vše dokázali stíhat přesně na čas, nesmí vám jeho ukazatel chybět.

Ano, bavíme se o náramkových hodinách, které již dávno neslouží pouze jako ukazatel času. Dámské hodinky jsou módním doplňkem, jímž můžete umocnit kouzlo svého outfitu. Na trhu jsou k dostání dámské hodinky od mnoha světových výrobců, jejichž produkty se liší použitou technologií a precizností zpracování. Jednou z nejoblíbenějších značek je americká společnost Guess, která se na světovém trhu proslavila hlavně svými kultovními kabelkami.



Kousek z historie značky Guess
Společnost Guess založili čtyři francouzští bratři z Marseille, kteří hledali štěstí ve slunné Kalifornii. V roce 1981 ve zdejší metropoli Los Angeles založili dodnes úspěšnou a proslulou značku, která symbolizuje stylovou módu. Značka Guess se proslavila po celém světě a Česká republika není výjimkou. V osmdesátých letech se na trhu objevily její kvalitní jeansy a v polovině desetiletí se na světovém trhu objevily její první hodinky.  Společnost Guess se na špičce na světovém trhu drží již více než třicet let od svého vzniku a její oblíbenost neutuchá. 



Hodinky Guess a jejich neomylná krása
Pod světovou značkou Guess najdete hodinky jak dámské, tak i pánské. Obě kategorie nabízí originální modely, které jsou vhodné jednak ke každodennímu nošení, jednak k výjimečným příležitostem. Ale hlavním důvodem, proč se hodinky Guess drží na světovém žebříčku oblíbenosti na předních příčkách, je jejich luxusní provedení. Jedním z nejprodávanějších modelů je Prism, který je považován za nejtřpytivější chloubu této značky. Ruku k dílu u modelu Prism přidala firma Swarovski, která mu dala punc ojedinělosti.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.