Buďte trendy od paty až k zápěstí

15.09.2011 | Dámská móda | Nákupy

Chcete být trendy od paty až k zápěstí? Obujte na nožky stylové botičky, vyberte si k nim kabelku a oživte svůj outfit originálním šperkem, jako jsou designové hodinky, anebo vkusný náhrdelník.

Trendovní botičky
Také se ráda obouváte podle nejnovějších trendů? Nízké polokozačky s ozdobnou přezkou vpředu můžete nosit celou sezónu podzim zima a nejen ke kalhotám. Když přijde čas na parádu, obujte šmrncovní lodičky s módní tkaničkou. Záleží na Vás, zda dáte přednost elegantní černé, anebo svůdné červené.  

          

Elegantní a vždy včas
Pokud chcete chodit nejen pohodlně a s noblesou, ale také načas, pak na Vašem zápěstí nesmí chybět náramkové hodinky. Je libo dámské hodinky zdobené korálky, anebo raději perlami? Vyberte si ty pravé z kolekce Giorgi Valentian, Jay Baxter, anebo třeba Sole.      

                                     

Když hodinky nestačí
Náš outfit by byl nekonečně nudný, kdybychom k jeho oživení nosily pouze hodinky. Módní šperky jej skvěle doplní. Zkrášlete svůj dekolt originálním náhrdelníkem. Tygří oko může pomrkávat z výstřihu letních šatů, ale i podzimní halenky.       

                               

Kabelky pro radost
Potrpíte si na luxusní kožené kabelky se stylovým designem? To ještě neznamená, že byste za ně museli utratit celé jmění. Kabelky ze série Denver z pravé hovězí kůže jsou toho věrným důkazem. A jaký je náš tip? Černá kabelka Rimbaldi v odstínu písek camel. Pokud ale chcete rozehnat mráčky podzimní melancholie, pořiďte si červenou. Kde? V internetovém obchodě plném trendovních doplňků www.obuv-trendy.cz.

        

www.obuv-trendy.cz

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.