Jak na pihy v obličeji


Vadí Vám pihy v obličeji, a nedaří se Vám je zamaskovat make-upem a pudrem? Zesvětlete je. Poradíme Vám, jak na pihy v obličeji přírodními prostředky.

Osvědčené recepty našich babiček
Ne každá z nás má to štěstí, aby se v obličeji rovnoměrně opalovala. Soustu žen a dívek trápí pihy v obličeji, které prosvítají i přes líčení. Pokud tedy nepoužijí pořádnou vrstvu make-upu. Není ale škoda, schovávat v létě tvář pod nánosy make-upu? Naštěstí existuje mnoho receptů, jak na pihy v obličeji. My jsme pro Vás vybrali dva osvědčené recepty našich babiček, s jejichž pomocí pihy v obličeji zesvětlíte:          

Pleťová voda z květů pampelišek
Natrhejte si 40 gramů rozkvetlých pampeliškových hlaviček, vložte je do hrnce, zalijte vodou a přiveďte k varu. Povařte slabou půlhodinku, sceďte a odvar nalijte do skleněné lahve. Když si každé ráno a večer potřete odvarem pleť, pihy vyblednou.     

Cibulový krém s octem
Dalším účinným prostředkem na zesvětlení pih je cibulový krém s octem. K jeho výrobě potřebujete 1 středně velkou kuchyňskou cibuli a lžíci octa. Cibuli oloupejte, rozmixujte, přidejte do kašovité hmoty ocet a míchejte, dokud nevznikne krém. Krém nanášejte ráno a večer na vyčištěnou pleť.

Foto: Pixmac.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.