Guess, Diesel, Ralph Lauren, Armani a další světové značky na jednom místě

15.09.2011 | Dámská móda | Nákupy

Také si potrpíte na kvalitní značkovou módu? Víme, kde nakoupit všechny známé světové značky na jednom místě...

Bez trička ani ránu
Znáte snad nějakou pohodlnější věc na sebe, než je bavlněné tričko? Dámské bavlněné tričko GUESS okořeněné trochou spandexu pro dokonalejší vzhled je ideální na každodenní nošení. Nejlépe se hodí k džínům. Chybu nemají ani trička s nápisem od ARMANI EXCHANGE. Že preferujete košile s dlouhým rukávem? Stačí si jen vybrat správnou barvu.    

   


Není nad značkové džíny
Kdo jednou zkusil jiné, jistě to rád potvrdí. Dámské džíny Diesel slimfit s pěti kapsami a ozdobným prošíváním v tmavomodré barvě jsou zárukou perfektního vzhledu a pohodového nošení. Ovšem ještě větší nabídku džínsů má PEPE JEANS. K džínám by to chtělo pěkný pásek. Jak by se Vám hodil černý kožený opasek G by GUESS se sponou ve tvaru G?         

   

Stylové boty a kabelky
Náš outfit se pochopitelně neobejde bez bot a kabelky. Příznivkyně sportovního stylu jistě zaujmou dámské boty PUMA BODYTRAIN-MESH. Že jste spíše na parádu? Pak se Vám určitě hodí kabelka GUESS. Malá stylová červená kabelka Elza Mini je skvělou kamarádkou pro společenské příležitosti.

  
    
Oblečení pro pány
Že byste ráda udělala radost také svému partnerovi? V e-shopu www.outlet4you.cz najdete také spoustu skvělých značkových kousků pro pány. Kupte svému miláčkovi třeba tričko Ralph Lauren Big Pony v oblíbené námořnické modré, které si mohou pořídít i dámy. Přejeme Vám příjemný nákup a ještě příjemnější nošení!

   

www.outlet4you.cz

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.