Letní oblečení by mělo být sexy


Léto máme asi už od dětství spojené s poznáváním nových míst a lidí a od určitého věku k létu patří i navazování nových známostí s opačným pohlavím. Léto je zkrátka sexy. A tomu přizpůsobujeme také náš šatník.

Léto přímo vybízí k pobytu venku. Nikdo se nechce zdržovat dlouhým oblékáním, když je venku tak hezky. Zvlášť o víkendu nám stačí většinou jen kraťasy, tílko a na nohy žabky. Ale ani tak se nemusíme vzdávat trendových kousků. I na tak malou plochu, jakou kraťasy nebo žabky poskytují, se dá vnést nápad a styl.

letni boty GUESS

Unikátní kousky

Značka GUESS je u nás známá především díky kabelkám. GUESS však v osmdesátých letech začínal jako oděvní značka a až postupně přibyly kabelky, peněženky, hodinky, parfémy, obuv a další doplňky.

svetla kabelka GUESS

V aktuální letní kolekci GUESS najdete jak pohodlné oblečení na volný čas, jako jsou třeba legíny a tepláky a volná trička nebo mikiny s kapucí, tak i elegantnější, ale přesto šmrncovní oblečení do kanceláře. Doplňte svůj šatník například o originální sexy tílko s flitry či tričko s kamínky, trendy šaty, šortky, kraťasy, páskové sandálky nebo nápadité žabky. V kolekci GUESS najdete i sluneční brýle, a to jak dámské, tak pánské. Jestliže máte svou zamilovanou značku a ta nabízí vše, co potřebujete, pak není důvod, abyste ji kombinovala s jinými značkami. Avšak dbejte na to, aby na všech kouscích nebylo výrazné logo. Pak byste totiž působili jako chodící reklama, a ne jako osoba s vybraným vkusem.

triko z letni kolekce GUESS

Nejširší výběr zboží značky GUESS, ale nejen té, najdete v internetovém obchodě www.usaboutique.cz. Nakupovat zde můžete zcela bez obav, veškeré oblečení je 100% originální, a pokud vám nebude sedět nebo se vám nebude líbit, můžete ho do 30 dnů vrátit. Obchod usaboutique.cz přináší na náš trh módní a unikátní kousky, se kterými byste jinak neměli možnost se v našich obchodech setkat.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.