Elegantní pomocníci pro krásné nehty i vlasy


Víte, že kvalitní pilník na nehty vůbec nemusíte měnit po pár měsících ani letech?

Dnes už není moc zvykem kupovat si něco na mnoho let, ale když je produkt natolik kvalitní a navíc ještě krásný, proč bychom ho měnili za jiný?

Sada na manikúru je oblíbeným dárkem například pro dospívající slečny nebo kamarádky. U dárku ale nestačí, že nůžky budou dobře stříhat a pilník pilovat. Je potřeba darovat něco, co se bude také líbit. Vysokou kvalitu a elegantní design v sobě kombinují výrobky značky Mont Bleu. Asi by vás podle názvu nenapadlo, že se jedná o českou společnost, ale je to tak. A navíc je to společnost, která klade důraz na poctivou řemeslnou práci a jedinečné produkty.

pomucky pro manikuru Mont Bleu

České sklo je zárukou kvality

Skleněný pilník, který tvoří základ nabídky Mont Bleu, je vyroben z kvalitního českého kaleného skla a jeho nezávadnost je potvrzena Českým zdravotním ústavem. Ostatně veškeré produkty z nabídky Mont Bleu jsou schválené certifikáty z České republiky, Ruska a EU. Většina z návrhů byly vytvořeny v pražském design-studiu, ve kterém si dokonce můžete objednat i váš vlastní návrh. Kromě svých produktů společnost nabízí i nejlepší kosmetické výrobky od jiných značek.

 

Pohled na třpytivé krystaly vás vždy potěší

Mont Bleu má pro vás pomocníky na stříhání a úpravu nehtů, trhání obočí, česání vlasů či aplikaci make-upu. Mont Bleu ví, že ne vždy tyto úkony můžete provádět doma před velkým zrcadlem, nabízí tedy také kompaktní zrcátka. To se díky víčku zdobenému krystaly SWAROVSKI® ELEMENTS stane ozdobou vaší kabelky a bude terčem obdivu vždy, když ho z kabelky vyndáte. Jak říká majitel společnosti Mont Bleu, výrobky jsou „ozdobeny láskyplně a ručně, což každému produktu dodává kvalitu a jedinečnost, kterou budete zbožňovat.“

manikura Mont Bleu

Mont Bleu nabízí jak dárkové dámské sady na manikúru, tak šestidílné sady pilníků i jednotlivé produkty samostatně. Nejširší nabídku tvoří již zmíněné pilníky, na výběr máte přes sedmdesát motivů a je opravdu těžké z nich vybrat ten „nej“. Dárkové manikúrové sady Solingen jsou baleny v elegantním jednobarevném decentním pouzdře, ale uvnitř mohou skrývat výraznou žlutou, zelenou nebo třeba oranžovou, záleží jen na vaší preferenci.

Kvalitní kartáč či hřeben je podmínkou krásných vlasů

Kartáč na vlasy je věc, kterou nejspíše používáte ještě častěji než pilník na nehty. Aby vlasy nepoškozoval a dobře se s ním zacházelo, je třeba, aby byl vyroben z pevných, kvalitních a nejlépe přírodních materiálů. Kartáče na vlasy nabízené společností Mont Bleu přesně tato kritéria splňují. Jsou opět ručně zdobený kamínky SWAROVSKI® ELEMENTS v několika designech. Madlo jednoho z typu kartáčů je vyrobeno například ze dřeva ořešáku, česací část z vybraných kančích štětin a polyamidových čepů pro šetrnější rozčesávaní vlasu. Díky této kombinaci je kartáč vhodný pro všechny typy vlasů, jemné i ty pevnější nebo kudrnaté, které vyžadují pečlivé rozčesání. Pokud máte raději hřebeny, i ty v nabídce Mont Bleu naleznete.

kartace na vlasy

Nejen při výběru dražších věcí do domácnosti nebo elektroniky se vyplatí před nákupem přemýšlet a nekoupit první výrobek, který nám přijde pod ruku. Můžeme tak najít spolehlivé pomocníky pro každodenní činnosti, které nám budou přinášet radost pokaždé, když je vezmeme do ruky, a nebudeme je muset za pár týdnů rozbité vyhazovat a shánět nové.

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.