Krásné nehty jako od profíka zvládnete sama

24.05.2013 | Krása a móda

Krásně upravené nehty jsou ozdobou každé ruky. Čím dál více z nás proto pravidelně navštěvuje nehtová studia, abychom si nechaly upravit své ruce podle nejnovějších trendů. Pokud jste šikovná a kreativní, ráda si ozdobíte své nehty sama. Přinášíme Vám tip, kde pořídíte vše potřebné pro krásné nehty jako od profíka.

Domácí nehtové studio
Pokud jste se rozhodla, že ode dneška budete sama sobě nehtovou designérkou, musíte si obstarat alespoň základní výbavu. To znamená pořídit si startovací sadu, která obsahuje gely, lepidla, štětce, pilníky a další pomůcky. Nemusíte se bát, že by startovací sada nějak vážně ohrozila Váš finanční rozpočet. Dá se pořídit za pár stovek. Co dále potřebujete, to je UV lampa. UV lampa bývá součástí startovacích sad. Pokud si pořídíte sadu bez lampy, budete muset lampu dokoupit. Dále budete potřebovat gelové nehty nebo akrylové nehty. A nakonec to nejzajímavější, dekorace na zdobení nehtů.   



Zdobení nehtů je zábava

Při zdobení nehtů můžete popustit uzdu své fantazie a vytvořit si naprosto originální design. Díky široké paletě nabízených doplňků, jako jsou krajky a nitky, zirkony, kamínky, tetování, nálepky, čtverce nebo brokáty, je zdobení nehtů skvělá zábava. Až dobře zvládnete techniku a získáte cvik, můžete začít dělat gelové nehty svým kamarádkám. Kdoví, možná Vás bude práce manikérky natolik bavit, že si nakonec otevřete své vlastní nehtové studio.  



Inspirace pro krásné ruce
Vše, co potřebujete pro své malé domácí studio, od UV lampy až po dekoraci, pořídíte v internetovém obchodě www.nehty-profi.cz. Na stránkách e-shopu najdete také fotogalerii, ve které můžete načerpat inspiraci pro své krásné nehty i pro nehty Vašich kamarádek. A nechybí zde ani postup modeláže nehtů. Takže milé dámy, směle do toho. Překvapte své okolí zajímavými nehty, jaké nikdo nemá.      

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.