Dokonalý dům? A proč ne? Můžete ho mít i vy!

08.09.2015 | Bydlení

Víte, že třetina našeho území je porostlá lesy? A protože dřevo je, na rozdíl od jiných stavebních materiálů, obnovitelná surovina, nebojte se ho zvolit pro stavbu svého nového rodinného domu. Dřevo je trvanlivé, příjemné, zdravotně nezávadné a navíc i vzhledově velmi přitažlivé. S českým dřevem nehrozí žádná fádnost ani obyčejnost!

Zkuste to změnit přes dřevostavbu!

Nemusíte bydlet na vesnici, i ve městě vám montovaný rodinný dům z českého dřeva poskytne dostatek prostoru, soukromí a nabídne praktickou, energeticky úspornou a zdravotně nezávadnou možnost bydlení.

Kam pro inspiraci?

Bydlíte v Čechách, podporujete české firmy, líbilo by se vám české dřevo, česká stavební firma, čeští pracovníci? Zaměřte tedy své kroky do Rýmařova. Nemusíte hned sedat za volant a uhánět spoustu kilometrů, zůstaňte klidně doma. Veškeré potřebné informace získáte na stránkách RD Rýmařov, největšího výrobce rodinných domů v ČR. Špičková kvalita, dlouholeté zkušenosti, široká nabídka, záruka 30 let na konstrukci dřevostavby, trvale udržitelné obhospodařování českých lesů na Jesenicku (certifikace PEFC), garance ceny a rychlost dodávky jsou v Rýmařově samozřejmostí!

Montovaný dřevěný dům není žádné tabu

Základem je dřevo a jeho prefabrikace. A pokud si uvědomíte, že dřevo je obnovitelná surovina, že třetina našeho území je porostlá lesy a připojíte i další hodnoty, zjistíte toto:

• výstavba dřevěného domu je oproti zděnému podstatně energeticky méně náročná
• dřevěný udržovaný rodinný dům je stejně trvanlivý jako ten zděný
• dřevo stárne do krásy
• bydlení v dřevostavbě je příjemné a energeticky úsporné
• používání dřeva je šetrné k životnímu prostředí
• celé kmeny jsou využity do poslední třísky, ať již na konstrukci domu, nebo na topení, výrobu papíru, substrátu, či OSB desek

Co je ještě dobré vědět RD Rýmařov je ryze česká firma s více než 500 zaměstnanci. A ti všichni se snaží o spokojenost klientů. A staví ty nejlepší rodinné domy z českého dřeva. Na základové desce vám dům vyroste do dvou týdnů. Už o tom všem přemýšlíte? Navštivte stránky www.rdrymarov.cz a splňte si sen o zdravém krásném a energeticky úsporném bydlení.

cesta stromu životem

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.