Valentýn ve vlastní režii


Znáte ten pocit, když dostanete od svého milovaného plyšové srce, formu na pečení, kuchyňského robota nebo desátou noční košilku? Jak je známo, velká většina mužů není na dárky zrovna stavěná a věci, které nám udělají opravdovou radost, naše chlapské protějšky prostě nenapadnou. Poskytněte jim inspiraci.

Pokud očekáváte naprosto dokonalý dárek k Valentýnu, který splní vaše představy, měly byste si uvědomit jedno základní pravidlo. Muži jsou z jiné planety. Chlap prostě nerozumí tomu, že když nám dá krásnou zlatou pánvičku, je to pro nás asi tak stejný dárek, jako kdybychom my jemu daly kladivo a hřebíky. Těžko říct… Možná by z toho měl i radost, ale co my víme? A právě z tohoto vychází pravidlo druhé. Nenechte muže hádat. Nenapovídejte jim, nenaznačujte.

Když muži řeknete, co byste si přály, za prvé mu ušetříte obrovské dilema, za druhé ho uchráníte dlouhého postávání v obchodním centru s nešťastným výrazem na tváři a za třetí dostanete to, co opravdu chcete. Vy budete mít radost, muž bude mít radost, že vy máte radost a alespoň jedna katastrofa z valentýnských oslav bude zažehnána.

Ne každá žena ovšem chce prozradit chlapovi přímo jednu konkrétní věc. Jestli patříte mezi ženy, které chtějí dát své drahé polovičce trošku větší rozlet, ale také ho plánují udržet v určité kategorii, řekněte si o šperk. Dárek je to dostatečně cenný, bude vám připomínat, že vás někdo miluje, a to je konec konců účel celého Valentýna.

Proč nemůže muž udělat se šperkem chybu? Zlatý šperk je zárukou toho, že se nesetkáte s nepříjemnou alergickou reakcí na kov, či na kulinářský výtvor, jako jsou škeble. :-)
zlate nausnice s kaminky

Například zlaté náušnice si vezmete v podstatě k čemukoliv a v dnešní době jsou zlaté doplňky velmi populární také v módě, takže šperky budou pravděpodobně ladit i s vaším šatníkem. Ženy většinou nemají mnoho času nazbyt a stálé střídání náušnic není pro každého. Se zlatem se můžete s klidným svědomím sprchovat a nemusíte se obávat jakéhokoliv poničení nebo začernání.

privesek z bileho zlata s opalem

Pokud bude váš protějšek nápaditější a pořídí například bílé zlato s opálovým přívěskem, zabije tak dvě mouchy jednou ranou. Elegantní dárek, který si můžete vzít jak do společnosti, tak na běžné nošení. Hodí se k jakékoliv barvě a rozhodně si získáte pozornost.

zlaty prsten s kaminky

Pokud už jste manželé, neznamená to přeci, že snubním prstýnkem skončilo darování sametových krabiček u sklenky šampaňského. Nádherný a výrazný zlatý prstýnek se bude vedle vašeho snubního a zásnubního krásně vyjímat, anebo můžete ozdobit taky tu chudinku pravou ruku.

Nenechávejte veškerá rozhodnutí na mužích, většina z nich to za prvé vůbec nemá ráda a za druhé z toho často nevzejde nic dobrého. Vezměte Valentýn do vlastní režie. :-)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.