Barevné doplňky a kabelky rozzáří Váš den

28.08.2011 | Krása a móda | Nákupy

Také snadno podléháte náladám počasí? Uplakaný podzim se blíží, takže pokud nechcete smutnit po létě, okořeňte svůj šatník barevnými doplňky. Krásná bižuterie, kabelky, nebo deštníky rozzáří Váš den, i když sluníčko zůstane hluboko pod mrakem.

Barevná inspirace
Černé kabelky a decentní zlaté šperky jsou sice elegantní, ale pokud je nosíte stále, může Vaše image působit poněkud fádně. A to je přeci škoda, když existuje tolik překrásných barevných doplňků, nemyslíte?    

Nápaditá bižuterie
Italská bižuterie patří mezi nejkrásnější bižuterii vůbec. Pokud na svou hruď necháte usednout třpytivého motýla, anebo zkrášlíte výstřih nenápadné halenky nápaditými korálemi, Váš den bude hned veselejší.       

Bez pásku to nejde
Tak jako tečka uzavírá větu, designový pásek udělá tečku za Vaším outfitem. Nebojte se optimistických barev, jako je oranžová.     

Kamarád do deště
Tím nejlepším kamarádem do deště není nikdo jiný než stylový deštník. Nejenže Vás ochrání před mokrými studenými kapkami, ale také Vám zvedne náladu. Náš tip: Deštník s motivem mapy světa jen tak někdo nemá.   

Kabelky mnoha tváří
Kabelky jsou vizitkou každé majitelky. Pokud chcete být atraktivní, originální a stylová, vyberte si toto září některou z barevných kabelek mnoha tváří. Nejen k podzimu báječně ladí odstín cihla a bordó.   

Plaťte s noblesou
Chcete si užívat své nakupování? Plaťte elegantní peněženkou. Pokud si pořídíte peněženku v designu své kabelky, budete neobyčejně stylová. Přejeme Vám příjemný nákup. Všechny tyto krásné kabelky a doplňky najdete v internetovém obchodě www.adeline.cz.

Přečtěte si také:

Červená - ta pravá barva pro podzim 2011
Barevné hodinky osvěží Váš outfit

Víte, jak vybrat ten pravý šperk?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.