Barevné hodinky osvěží Váš outfit

06.05.2011 | Módní tipy

Chcete oživit svůj outfit stylovým a zároveň užitečným doplňkem? Pořiďte si barevné náramkové hodinky, které se stanou praktickou ozdobou Vašeho zápěstí, a které dodají Vašemu vzhledu na osobitosti.

Čas hodinek běží dál
Hodinky dnes plní především funkci módního doplňku. Když chceme vědět, kolik je hodin, častěji se podíváme na display mobilního telefonu, než na náramkové hodinky. Pokud sledujete módní trendy, jistě víte, že barevné hodinky letos letí. Prim přitom hrají silikonové hodinky, které údajně přispívají také k naší psychické pohodě. Ale pozor barevné hodinky nejsou cool pouze mezi dětmi a teenagery, ale také ve světě dospělých.

          

Doplněk pro nenáročné i náročné
Modré, žluté, oranžové, červené, růžové, fialové, zelené, vyberte si barvu, která je Vám nejvíce sympatická, anebo si pořiďte klidně třeba troje. Můžete je střídat podle nálady a toho, co máte zrovna na sobě. Anebo podle místa, kam právě vyrážíte. Výhodou náramkových hodinek je totiž to, že nejsou příliš finančně náročné. Ovšem pokud jste nároční Vy sami, pořízením dražších značkových hodinek v nápadném barevném odstínu samozřejmě nic nezkazíte.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Parfumerie, Módní trendy

Foto: www.kikastyle.cz, www.siliconwatch.cz 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.