Využijte slevy 50%! Liposukce ultrazvukem – cenově dostupná liposukce 3. generace


Potřebujete zdokonalit své tělesné parametry, posílit sebevědomí a zlepšit svůj zdravotní stav?

I Vy si můžete dovolit zhubnout 
Pokud se domníváte, že si žádnou z moderních metod formování postavy nemůžete dovolit, nebo se obáváte bolesti či možných vedlejších účinků, a přesto byste si přáli zhubnout, pak věnujte pozornost následujícím řádkům. Máme pro Vás totiž výborný tip, díky němuž se můžete velmi pohodlně a bezbolestně zbavit svých problémů s nadváhou za velmi příznivou cenu. Stačí jen nalistovat webovou stránku www.zhubni-hned.cz, kde získáte potřebné kontakty, a objednat se na liposukci ultrazvukem.

Získejte slevu 50%! S letákem, který si můžete stáhnout ZDE. Nemáte možnost si leták vytisknout? Nevadí! Při Vaší objednávce řekněte heslo ATRAKTIVNI a získáte zmíněnou slevu na ošetření.

Nyní si však pojďme něco povědět o metodě ultrazvukové liposukce.

Liposukce ultrazvukem
Neinvazivní ultrazvuková liposukce je metoda 3. generace, která představuje šetrnou alternativu chirurgické liposukce. Tento jednoduchý a především bezbolestný způsob snižování váhy umožňuje přesné zaměření na vybrané problematické partie. Samostatně formovat lze boky, hýždě, kolena, předloktí, břicho, vnější i vnitřní partie stehen. Další výhody neinvazivní liposukce spočívají v mimořádných estetických i zdravotních účincích. Již po prvním ošetření dosáhnete viditelných výsledků. Ošetření nevyžaduje rekonvalescenci ani hospitalizaci. Je vhodné jak pro ženy (s výjimkou těhotných), tak pro muže všech fototypů i věkových kategorií.

   

Ošetření přístrojem Vacavita Prestige
Ultrazvuková liposukce se provádí přístrojem Vacavita Prestige, který souběžně ošetřuje kavitací i vakuem, čímž se docílí maximální účinnosti na postiženém místě. Léčebný postup vychází z faktu, že počet tukových buněk je dán geneticky, a buňky pouze mění svůj objem. Jestliže se tuková buňka rozpadne, další se z ní již nikdy nevytvoří. Vacavite Prestige narušuje pole tukových buněk, které nejprve narostou, a poté se rozpadnou. Následuje řetězovitá reakce, na jejímž konci jsou tukové buňky zpracovány v játrech (stejně jako ostatní mastné kyseliny obsažené v jídle) a zbytky zničených tukových buněk vyloučeny lymfatickým systémem.

       

Terapie šitá na míru
Takže pokud se chcete účinně a bezbolestně zbavit přebytečného tuku, neváhejte využít příležitosti a domluvte si konzultaci ve studiu Zhubni hned. V příjemném a diskrétním prostředí Vám zde ušijí terapii přímo na míru, kterou provedou těmi nejmodernějšími přístroji. A Vy budete opět krásná, zdravá a plná sebevědomí!

www.zhubni-hned.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.