Vytvarujte si postavu do plavek


Také už se nemůžete dočkat své letní dovolené u vody, ale nejste spokojena se svou postavou? Necítíte se dobře v plavkách? Vymodelujte si svou postavu do plavek.

V pohodě a bez velké námahy to stihnete za pět týdnů. 

Nehalte se, zkrášlete se

Venku je čím dál tepleji, což znamená, že letní prázdniny jsou už takřka za dveřmi. Na prahu léta je na tom většina z nás podobně. Ve volné chvilce zavítáme do obchodů, abychom si na sebe vybraly nějaký ten slušivý letní modýlek, a přitom nám padne do oka letošní kolekce plavek. Vybereme si barvu nebo vzor, který se nám líbí, a hurá do kabinky. Jenže ouha, před zrcadlem následuje velké zklamání. Vaše celulitida se přes zimu zhoršila, takže pokud si chcete koupit tyhle krásné plavky, tak jedině za podmínky, že si k nim pořídíte také velký neprůsvitný šátek. Víte ale, že existuje i lepší řešení, než halení se do šátku? Legíny proti celulitidě představují účinné řešení, jak vyhladit nevzhledné projevy pomerančové kůže připomínající podmáslí.      

Legíny proti celulitidě Vám pomohou

Legíny, které tvarují postavu, nepředstavují žádný marketingový trik, ale skutečně fungují. Pomerančovému strašákovi neboli celulitidě dokážou pěkně narušit ničemné plány, které má s Vaší postavou. Účinně totiž působí na problematické partie, jako jsou hýždě, břicho a stehna. Velmi žádané jsou především legíny Solucel, které se vyrábějí z jemného mikrovlákna. Mikrovlákno tělo masíruje, čímž podporuje krevní oběh, a pomáhá tak k odstranění nežádoucího tělesného tuku a vyhlazování hrbolků. Legíny můžete nosit celodenně a doplnit jimi svůj šatník. Není problém, sladit je s oblečením, které nosíte běžně do práce, anebo doma.

                                    

Noste je poctivě

Pokud budete své legíny poctivě nosit, můžete se dočkat úbytku až 4 cm na stehnech a až 6 cm na bříšku. Podle toho, která z ženských partií Vám činí největší vrásky, si můžete vybrat z několika modelů legín Solucel. Kupříkladu model nad kolena Charlotte je specialistou na tvarování hýždí a stehen. Komplexní řešení nabízí model Anna. Při pravidelném nošení se budete těšit z krásné postavy již za 5 týdnů. Zlepšení samozřejmě zaznamenáte mnohem dříve. Náš tip: Doplňte nošení legín cvičením. Dosáhnete tak ještě lepšího výsledku. 

Bederní pás zdarma

Léto už se blíží mílovými kroky, nečekejte tedy, až ho vystřídá podzim. Objednejte si legíny a vymodelujte si svou postavu k Vaší spokojenosti. Nyní navíc můžete využít akce, kdy k Vašim legínám dostanete zdarma bederní pás Kine Tex v hodnotě 990 Kč. Stačí jen navštívit www.solucel.cz a odeslat svou objednávku.   

     

www.solucel.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Parfumerie, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.