4 oblasti, které vám může vylepšit liposukce


Po zvětšení prsou silikonovými implantáty je liposukce nejoblíbenější plastickou operací. A pozor, zdaleka nikoliv jen mezi ženami, její obliba roste i mezi muži. Proč? Protože může vymodelovat celou postavu!

Liposukcí existuje v současnosti mnoho druhů. Pokud bychom však hovořili o tradičních liposukcích, existují na výběr druhy dva, a to mechanická liposukce a liposukce laserová. Laserová liposukce je horká novinka posledních let. Tuk se při ní rozpouští za pomoci laserového záření a díky tomu je tato metoda zcela šetrná a bezbolestná.

Podívejte se na video o liposukci:

SlimLipo nebo MicroAire
Na pražské klinice plastické chirurgie a stomatologie Brandeis Clinic pro laserovou liposukci využívají americký laser SlimLipo, který nejen, že odstraní nežádoucí tukové polštářky, ale dokonce dokáže vyhladit i celulitidu!

Druhou možností je liposukce tumescenční, kterou na Brandeis Clinic provádí metodou MicroAire. Do oblasti, kde si pacient přeje zhubnout, napustí lékař speciální roztok společně s lokální anestezií a následně jej i s tukem odsaje. Díky této inovativní metodě je možné odsátý tuk upravit a využít jej pak jako přirozenou výplň poprsí.

Nepleťte si liposukci a lipolýzu
Vedle invazivních pak existují i neinvazivní ošetření, nicméně se většinou jedná o mystifikaci a jako liposukce jsou prezentované výkony, kdy k žádnému odsátí tuku nedochází, a jedná se tím pádem o lipolýzu. Při ní se nežádoucí tuk rozpouští a postupně je vylučován z těla, stejně jako v případě kryolipolýzy, kdy se tuk zmrazí a posléze je vyloučen.

Oblasti, které lze ošetřit liposukcí:

1. Podbradek
Zvětšený podbradek, nebo také hovorově „dvojitá brada“ trápí mnoho žen a mužů. Velkým problémem je, že dvojité brady se obvykle nelze, zejména ve vyšším věku, zbavit dietou ani cvičením. Celkově člověk sice hubne, ale podbradek zůstává. Naštěstí je možné se ho snadno a bezbolestně zbavit díky liposukci.

Při ošetření laserem SlimLipo dojde nejen k odsátí nežádoucího tuku, ale i ke zvýraznění a zpevnění kontur obličeje. Výsledkem je okamžité omlazení a zlepšení vzhledu obličeje, opticky se také prodlouží krk. Protože laser SlimLipo stimuluje produkci kolagenu, pleť je v důsledku ošetření vypnutá a vyhlazená.

2. Břicho
Liposukce břicha je vůbec nejoblíbenějším typem liposukce. Dokáže totiž odkrýt vypracované břišní svaly, které se skrývají pod vrstvou sveřepého tuku, nebo zdůraznit úzký pas. Při metodě SlimLipo lze z břicha odsát až šest litrů tuku najednou. Postava se tak krásně vymodeluje a díky ozáření laserem se kůže zároveň zpevní. Nehrozí tak její povolení, naopak dochází k redukci celulitidy.

3. Stehna a zadeček
Liposukci lze cílit na problematické partie, jako jsou stehna, zadeček a boky, ošetřit a zeštíhlit lékař může i oblast kolen nebo lýtek.

Laser SlimLipo, kterým na Brandeis Clinic liposukci provádí, se postará nejen o vymodelování těchto problémových partií, ale dokonce zvládne odstranit nebo zlepšit stav celulitidy.

4. Ruce
Zadní část svrchních paží lze těžko tvarovat, hubnutí ani cvičení bohužel nebývají účinné. Pokud se nechcete ani ve vyšším věku vzdát tílek a šatů se „špagetovými“ ramínky, liposukce je odpovědí na vaše problémy! Jedině ona dokáže odstranit z oblasti horních paží tuk a celou lokalitu zpevnit.

Důležité informace:

• Liposukce se obvykle provádí v lokální anestezii, která je pro organismus nižší zátěží. Pokud byste měla zájem o liposukci více oblastí najednou, pak je vhodná volba anestezie celková.

• Úbytek tuku je viditelný ihned. Finální výsledky jsou patrné po jednom až třech měsících od zákroku. Jako po každém zákroku je třeba i po liposukci dodržovat klidový režim a po dobu, kterou stanoví lékař, se vyhýbat náročným fyzickým aktivitám.

• Z „provozu“ vás liposukce nevyřadí, není totiž bolestivá a návrat k běžné práci je možný v podstatě ihned. Jediným omezením může být povinnost nosit speciální stahovací prádlo po dobu zhruba měsíc po zákroku.

• Po zákroku provedeném v lokální anestezii odchází pacient domů, v případě celkové anestezie obvykle tráví jednu noc na klinice.

• Výsledky po liposukci jsou trvalé. Pozitivní je, že i když by došlo k váhovému přírůstku, ošetřovaná oblast už nikdy „nenabude“ do původních rozměrů, a to díky tomu, že je v ní méně tukových buněk.

Chtěli byste v některých partiích ubrat na objemu? Domluvte si konzultaci na pražské klinice plastické chirurgie a estetické stomatologie Brandeis Clinic, Králodvorská 13, Praha 1 (vchod na kliniku hned za OD Kotva), tel.: +420 226 291 640, email: info@brandeisclinic.cz.

Liposukce u muže před a po

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.