Biolampa – Váš domácí lékař


Trpíte často nachlazením? Bolí Vás klouby a svaly? Anebo Vás sužují dermatologické problémy? Pořiďte si domů biolampu! Díky její šetrné terapii budete zářit zdravím!

Když se řekne biolampa
Možná jste už o blahodárných účincích světla biolampy slyšeli. Ale co přesně si máte pod pojmem biolampa představit? Jedná se o přístroj, který pracuje na principu léčebné metody fototerapie, což je světelná terapie polarizovaným světlem. Světelná terapie polarizovaným světlem byla přijata jako nová forma ošetření při prevenci, léčbě a rehabilitaci po celém světě. V průběhu dlouholetého celosvětového klinického výzkumu bylo prokázáno, že biolampy podporují tradiční způsob léčby akutních i chronických poranění a pooperačních ran. Léčivých účinků vysoce polarizovaného červeného světla využívá řada lékařů, léčebných lázní i wellness center. Biolampa je vhodná také pro domácí použití.

                          

Šetrná terapie
Terapie biolampou patří mezi jednu z nejšetrnějších terapií vůbec. Lze ji využít jako podpůrnou doplňkovou léčbu tradiční medicíny, stejně jako samostatnou terapeutickou metodu. Naprosto bezbolestně a bez negativních vedlejších účinků přispívá k rychlejšímu hojení ran, zmírňuje či zcela odstraňuje bolest, pomáhá při dermatologických problémech (akné, lupénka, ekzém, povrchové bakteriální infekce), zlepšuje celkový zdravotní stav a přirozeným způsobem aktivuje buněčný metabolismus. Biolampa se osvědčila také v oblasti revmatologie (osteoartritida, chronická, revmatická artritida, artróza), fyzioterapie (bolest spodní části zad, ramen a krku), ale i sportovního lékařství (poranění jemných tkání svalů, šlach a vazů, jako je svalová křeč, výron nebo natažení svalu, pohmožděniny, natržení vazů a šlach, zánět šlachy, anebo známý tenisový loket). Světelná terapie polarizovaným světlem se aplikuje také jako doplňková léčba celé řady dětských onemocnění (dětské kožní choroby, alergická respirační onemocnění a záněty horních cest dýchacích). 

Přirozená cesta ke zdraví
Neutrácejte peníze za léky, když nemusíte. Nedělejte si ze svého těla skladiště chemie. Nemarněte svůj čas návštěvami lékařů. Pořiďte si raději svého vlastního domácího lékaře. Světlo biolampy Vám pomůže zbavit se většiny běžných zdravotních neduhů a dobije Vaše tělo energií. Tento účinný přístroj schválený ministerstvem zdravotnictví si můžete objednat na www.zdravotnipotreby.cz.

www.zdravotnipotreby.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Celebrity, Diskuze pro ženy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.