Víme, jak získat dokonalou pleť


Trápí Vás ochablá pleť, vrásky nebo nepříznivé účinky vnějších vlivů? Zkusila jste kosmetiku s antioxidantem Retinol? Tuto kosmetiku si oblíbila herečka Dana Morávková.

Společnost Pevonia představuje americkou přírodní kosmetiku s obsahem Micro-Retinolu, která pomáhá vyhladit vrásky, minimalizuje póry a perfektně hydratuje.

Retinol je aktivní forma vitamínu A. Jedná se o silný antioxidant, který pomáhá bojovat proti stárnutí. Retinol také hraje důležitou roli při ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy. Byl však až dosud také znám jako velmi nestabilní látka, která podléhá rychlé oxidaci a reaguje na světlo. Vyšší a zároveň účinná koncentrace Retinolu bývala navíc pro pokožku dráždivá. Kvůli těmto důvodům kosmetické firmy dosud přidávaly do svých produktů pouze velmi malé množství této jedinečné ingredience.

Kosmetika s antioxidantem Retinol

Díky vědeckému průzkumu v laboratořích Pevonia Botanica došlo k průlomovému vývoji v oblasti retinolové technologie, kvůli kterému se daří nejen překonávat nestabilitu a podráždění, ale který také umožňuje, aby se tato přísada používala pro dosažení nepřekonatelných výsledků ve vyšších koncentracích, než tomu bylo dosud.

V laboratořích Pevonia dokázali Retinol „uzavřít“ do malých kapslí (nazvaných Tegospher). Tyto kapsle zaručí nejen přenos vitamínu do pokožky, ale navíc dokážou uvolňovat jeho účinek postupně a soustavně po dobu několika hodin. Dříve by vyšší koncentrace Retinolu způsobila iritaci pokožky. Nyní je díky postupnému uvolňování i podráždění minimalizováno. Nová generace retinolu eliminuje viditelné vrásky hluboko pod povrchem a současně je na povrchu pleť zřetelně vyhlazuje. Lépe tak bojuje s příznaky stárnutí a posiluje funkci kožní bariéry.

přírodní kosmetika Pevonia Botanica

Produkty nabízené pod značkou Micro-Retinol™ jsou ideální pro zákazníky od třiceti let, nabízejí program pro zdokonalení pleti a prevenci proti stárnutí. Přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti kromě citlivé a pokožky trpící akné.

Všechny produkty obsahují retinol, vitamíny E a C a kyselinu hyaluronovou Krém je doplněn o kolagen. Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné používat produkty v pořadí: odličovač, toner, sérum a na závěr krém.

Více informací na www.pevonia.cz a www.pevoniaeshop.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.