Přírodní kosmetika pro Vaši krásu


Nejúčinnější látky pro péči o pleť pocházejí z nejbezpečnějšího zdroje – z přírody.

Proto filmové hvězdy jako Angelina Jolie nebo Gwyneth Paltrow nedají dopustit na přírodní kosmetiku. U nás takové přípravky preferují Dana Morávková a Jana Švandová.

Hollywoodská inspirace

Hollywoodské hvězdy sází nejen na biopotraviny, ale také na přírodní kosmetické přípravky. Herečka Brook Shields onemocněla v roce 2009 rakovinou kůže a od té doby používá takřka výhradně organické produkty. Na ty nedá dopustit ani Madonna, Scarlett Johanson nebo Julianne Moore. Výhradně přírodní kosmetiku nakupuje i krásná Gwyneth Paltrow, kterou zajímá i to, zda mají přípravky ekologické balení. Další zastánkyní přírodních produktů je i nejkrásnější žena světa Angelina Jolie. Ta, stejně jako Britney Spears a již zmíněná Gwyneth Paltrow, upřednostňuje především přípravky z kaviáru. Jejím favoritem jsou přípravky řady Ligne Myoxy-Caviar od Pevonie. A není jediná. Tuto značku si oblíbila i Cameron Diaz, Eva Mendes nebo Rachel Weisz. Bezvadnou pleť nádherné Cate Blanchett pomáhají udržet přípravky z řady Power Repair a obzvláště kolagenový krém. Přírodní kosmetika Pevonia Botanica nenabízí pouze přípravky pro domácí ošetření pleti, ale také špičkové profesionální produkty, které používají prestižními salony po celém světě.

Jana Švandová v Pevonia Botanica

Výjimečná péče

V čem je ovšem přírodní kosmetika tak výjimečná? Především v tom, že neobsahuje syntetické konzervační látky ani jiné chemické přísady (včetně vonných a barvicích přísad), proto je zcela ohleduplná k lidské pokožce, ale i přírodě. Kvalitní přírodní kosmetika také neobsahuje žádné chemické UV filtry, suroviny z mrtvých zvířat (například kolagen) a samozřejmě není testována na zvířatech. Šetrnost k přírodě se týká nejen složení, ale i celého zpracování. Přírodní složky působí pomaleji a trvá déle, než zpozorujete viditelné výsledky. Ty však bývají trvalejšího rázu, než je tomu u klasické kosmetiky.

Přírodní kosmetika Pevonia Botanica

Co nesmí obsahovat

Přírodní kosmetika musí splňovat přísná kritéria. Nesmí obsahovat konzervační a syntetické látky, barviva nebo ropné produkty. Vyloučeno je používání výtažků z mrtvých zvířat, jako je například kolagen nebo glycerin. Byliny, které jsou při přípravě přírodní kosmetiky používány, musí splňovat přísné podmínky, například nesmí být geneticky upravovány.

Pevonia Botanica ingredience

Výhody kosmetiky Pevonia Botanica

Značka Pevonia je již 20 let předním dodavatelem přírodní kosmetiky pro péči o pleť do vyhlášených salónů i pro profesionály poskytující kosmetické služby po celém světě. Kosmetika je číslem jedna ve spa a wellnes ve Spojených státech, Británii a také v Jižní Americe a Asii – všude získává ocenění.
Kosmetika Pevonia Botanica
je tvořena z nejčistších přírodních ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky. Výrobky Pevonia Botanica jsou bez parabenů, parafínu, lanolínu, alkoholu, syntetických barviv a vůně. V žádné formě kosmetika Pevonia není testována na zvířatech a používá plně recyklovatelné a kompletně biologicky odbouratelné obaly.

Dana Morávková preferuje přírodní kosmetiku Pevonia Botanica

www.pevoniaeshop.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.