Přírodní kosmetika nejen z Mrtvého moře


Kosmetika z Mrtvého moře, čokoládová kosmetika, přírodní masážní oleje...

...koňské tělové balzámy, to je jen malá inspirativní ukázka dárků, které najdete v internetovém obchodě Krasaprirody.cz.

Přírodní kosmetika potěší každého
Přírodní kosmetika patří mezi velice oblíbené dárky, které pod stromečkem udělají radost nejen ženám, ale také jejich protějškům. V internetovém obchodě www.krasaprirody.cz jsme objevili spoustu šikovných tipů na vánoční dárky pro celou rodinu.

Léčivá rašelina
Blahodárné účinky rašeliny na krásnu a lidské zdraví jsou známé již z dob antiky. Pokud Vás neosloví rašelinová koupel, darujte sprchový gel, anebo tělové mléko s rašelinovým extraktem.

 

Čokoláda k Vánocům patří 
Čokoláda nejenže dokáže pohladit naše chuťové pohárky, ale také umí krásně vyhladit kůži a účinně zpomalit proces jejího stárnutí. Čokoládovou kosmetiku může naše tělo mlsat zcela bez výčitek. Pleťová maska, koupelová sůl, anebo přírodní masážní olej čokoláda udělá radost všem milovníkům tohoto lahodného potěšení.       

                            

Přírodní masážní oleje
Přírodní masážní oleje patří mezi velice rafinované dárky. Pokud se ráda necháváte masírovat, můžete svému partnerovi dát k Ježíškovi přírodní masážní olej heřmánek, máta, káva, anebo v neodolatelné kombinaci jasmín/ibišek. Masážní olej grep nebo citrón je ideální masáž proti celulitidě.     

                                      

Koňské balzámy a tělové masti uleví od bolesti
Koňské tělové balzámy a masti z 23 bylin působí proti zánětům šlach, kloubů, zmírňují bolest při revmatických potížích, zánětech žil, ale také přispívají k celkové regeneraci pohybového aparátu. Jedná se o vhodný dárek nejen pro babičky a dědečky, ale také pro sportovce a fyzicky pracující.  

      

Blahodárná kosmetika z Mrtvého moře
Jedinečné účinky kosmetiky z Mrtvého moře jsou všeobecně známé. Jak by také ne, když se v nejslanějším moři světa ukrývá celkem 54 různých minerálů, vitamínů a stopových prvků. Mýdlo se solí z Mrtvého moře, přírodní bahno, minerální sůl, anebo třeba sprchový gel udělá dobře každé pokožce.

  

Darujte krásu přírody
Vyberte dárky pěkně v pohodlí svého domova a darujte svým blízkým krásu přírody. Protože se jedná o velkoobchod, je veškeré zboží skladem a za velice příznivé ceny. V případě platby předem činí poštovné pouze 70 Kč, na dobírku si 20 Kč připlatíte, a při objednávce nad 1300 Kč máte poštovné zdarma. A když si objednáte nad 1500 Kč, obdržíte dárek dle vlastního výběru. Přejeme Vám příjemný nákup na www.krasaprirody.cz!    

www.krasaprirody.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.