Chinin – přírodní pomocník při vypadávání vlasů

22.04.2016 | Jak být krásná | Vlasy

„Padání vlasů zastaví jenom podlaha“, říká se. Naštěstí to není až tak docela pravda. Na trhu existuje mnoho přípravků proti padání vlasů a na podporu jejich růstu. Některé spoléhají na chemii, jiné na přírodní složky.

Nadměrné padání vlasů asi občas potrápí většinu z nás. Některým ženám prořídnou vlasy po těhotenství a porodu, jiné mají potíže s vlasy při používání hormonální antikoncepce nebo při potížích se štítnou žlázou. Důvodem může být i velký stres. Vlasy také ubývají, chybí-li ve stravě některý z důležitých vitaminů nebo například železo. Uškodit může také nevhodný šampon nebo jiná vlasová kosmetika.

vlasova kosmetika Milva

Trápení s vlasy se týká žen i mužů. Naštěstí trvalé vypadávání postihuje převážně muže a ti mohou vylepšit svůj vzhled praktickým „účesem-neúčesem“ dohola. Rozhodně jim bude slušet více než kdysi používaná „přehazovačka“. Ženy trpí spíše na vlasy poškozené, s roztřepenými konečky a buď příliš mastné, nebo naopak suché.

Tím nejjednodušším, co můžete při padání vlasů udělat, je zkusit změnit používanou vlasovou kosmetiku. Někteří se dokonce pouští do metody zvané No poo, to znamená zcela bez šamponu. Podle těch, kteří metodu vyzkoušeli, prý vlasy nejprve začnou být intenzivně mastné, avšak asi po šesti týdnech se produkce mazu srovná a vlasy získají své přirozené vlastnosti. Kdo si neumí představit péči o své vlasy bez použití kosmetiky, avšak nechce je zatěžovat chemií, pro toho jsou nejvhodnější přírodní přípravky.

Bulharská společnost Milva vsadila na přírodní složky a proti padání vlasů a podporu jejich růstu vytvořila speciální produkty s chininem. Chinin známe asi nejspíše jako přísadu v toniku, cestovatelé zase jako prostředek proti malárii. Méně se ví, že se dá využít i jako pomoc pro oslabené vlasové kořínky. Velikou předností výrobků Milva je i to, že nejsou testovány na zvířatech.

Nejoblíbenější z produktů Milva jsou chininové šampony vytvořené speciálně pro různé typů vlasů: Chinin šampon, Chinin forte šampon, Hair repair šampon nebo Ženšen-chinin šampon. Šampony je vhodné doplnit další péči, například vlasovou vodou nebo vlasovou maskou. Chininové vlasové vody nemastí, nelepí a nemají nikterak výraznou vůni. Mohou se používat i několikrát denně podle potřeby. Vlasové masky je vhodné aplikovat 1-2x týdně.

chiniova vlasova kosmetika

Maska Chinin je určena pro hloubkovou regeneraci, působí proti vypadávání vlasů, pomáhá zbavit lupů, reguluje mazovou sekreci u kořínků a ochraňuje vlasy při tepelné úpravě. Maska Huma poskytuje vlasům hydrataci a hloubkovou výživu, dodává jim lesk, pružnost a objem.

Oslavte s námi roční výročí spuštění eshopu a nakupte s 5% slevou na celý nákup. Slevu můžete uplatnit do 8.5.2016 při zadání kódu: MILVA1ROK.

Jestliže si nejste úplně jisti, jaká péče z nabízených produktů Milva je pro vás ta nejvhodnější, můžete se poradit na facebookové stránce společnosti.


logo milvaprodcts.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.