Tipy na praktický, trendy a oslňující plesový účes


Chystáte se na ples? Pak určitě stejně jako drtivá většina žen chcete být dokonale připravené.

Pečlivě volíte šaty, ke kterým vybíráte vhodné boty a doplňky. Samozřejmě nezapomínáte na kabelku, která má na plese nejen praktickou, ale i dekorativní funkci. Poslední, co ještě musíte vymyslet, je účes. Máme pro vás několik tipů na oslnivý plesový účes - pojďte se inspirovat!

Rozpuštěné vlasy = nejjednodušší účes

Kdo si nad účesem nechce příliš lámat hlavu, vsaďte na to nejjednodušší: rozpuštěné vlasy. Neformální plesy dávají ženám určitou volnost a nevyžadují striktně složité účesy. Záleží jen na vás, zda vsadíte na moderní a v poslední době tolik oblíbené rovné vlasy, nebo naopak sáhnete po kulmě a svou hřívu proměníte v rozvlněnou pohádku.

rozpustene vlasy

Nedbalá elegance nic nezkazí

Také vám vadí, když vám vlasy neustále padají do očí nebo různě překáží v obličeji? V tom případě i pro vás máme tip! Má podobu nedbalého poloculíku, kdy si vlasy lehce sepnete a zabráníte tak tomu, aby vám nekontrolovatelně poskakovaly kolem obličeje. K sepnutí vlasů se používají ozdobné spony, které na první pohled obyčejnému účesu dodají ten správný šmrnc.

nedbala elegance

Není cop jako cop

Další variantou plesového účesu může být cop. Těch existuje hned několik a rozhodně tak je z čeho vybírat. Různorodé druhy copů a pletenců můžete hravě oživit nejrůznějšími doplňky do vlasů - perličky, kytičky, sponky, mašle. Záleží jen na vaší fantazii. Velmi pěkně vypadají copy padající na rameno.

Elegantní drdol je klasika

Pokud se chystáte na formální ples nebo pro sebe hledáte účes odpovídající vašemu věku, pak vám určitě doporučujeme drdol. Ten lze považovat za jakousi klasiku, která nikdy nezklame. Vytvoření drdolu už vyžaduje určitou šikovnost a neuděláte chybu, když se svěříte do rukou profesionálů. I drdoly se dají oživit nejrůznějšími ozdobami nebo čelenkami.

elegantni drdol

Tak už víte, jaký účes na ples zvolíte vy?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.