Kabelka a šperky podtrhnou váš plesový look


Přípravy na ples vrcholí. Šaty visí na ramínku, botičky čekají na správný okamžik a vy máte v hlavě dokonalou představu o perfektním účesu i odpovídajícímu líčení. Stačí už jen vybrat správné šperky, kterými byste svůj look příjemně podtrhli, nikoli však na plese působili jako laciný věšák na třpytivé cetky.

Chybět samozřejmě nesmí ani kabelka, bez které se ženy neobejdou a která má na plese funkci nejen praktickou, ale i dekorativní.

Psaníčko je klasika

Pokud jde žena na ples, s největší pravděpodobností sáhne po psaníčku. To lze považovat za jakousi klasiku, která se hodí k tomuto druhu příležitosti. Psaníčka mají podobu menších kabelek a dají se nosit buď v ruce, nebo přes rameno díky jemným řetízkům. Záleží pak už jen na vás, jak se rozhodnete svou malou kabelku nosit. Chcete-li na plese tančit, pak je psaníčko jasná trefa do černého.

modre psanicko

Jaká barva bude ta nej?

Barva psaníčka je hodně důležitá. Za univerzální lze považovat psaníčka černá, která nikdy nezklamou, stříbrná a zlatá. Malé pravidlo zní, že byste měli barvu kabelky ladit buď s barvou šatů nebo barvou ostatních doplňků. Barva psaníčka může být úplně stejná, jako barva vašich šatů. Stejně tak v případě, kdy sladíte kabelku s doplňky, kdy se nemusíte bát vsadit i na úplně stejný odstín. Pokud máte jemné a nevýrazné šaty, můžete si k nim dovolit vzít výraznější kabelku, naopak šaty výrazné si zaslouží přítomnost méně viditelného psaníčka.

Naše inspirace: Jak vybrat plesové šaty

Jaké šperky zvolit?

Abyste svůj look dotáhli k dokonalosti, neměli byste zapomenout na doplňky. Ty příjemně rozzáří váš plesový outfit a dodají mu správný šmrnc. Dovolíme si ale připomenout, že nic se nesmí přehánět a je lepší volit doplňky s mírou.

nahrdelnik

Výstřih hodně napoví

Jednoduchým trikem je spolehnout se při výběru doplňků střihem šatů - konkrétně pak výstřihem. Zvolíte-li šaty s hlubokým výstřihem, nebojte se k nim obléknout perlový náhrdelník. Působí sice výrazně, ale s vámi zvolenými šaty jistě vytvoří příjemný kontrast. Naopak šaty bez výstřihu nebo s výstřihem pouze decentním ocení, pokud k nim vyberete jemný náhrdelník.

Náušnice podle účesu

Vybíráte na ples náušnice? Nechte to až na okamžik, kdy budete mít hotový účes. Ten vám totiž s výběrem hodně pomůže. U vyčesaných účesů si můžete dovolit vzít výrazné a třeba i hodně třpytivé náušnice. Pozor si dejte na případ, kdy si do vlasů umísíte čelenku nebo jiné doplňky - tehdy je lepší vybrat jemné a jednoduché náušnice.

perlove nausnice a nahrdelnik

Nezapomínejte, že jen vhodně zvolené doplňky podtrhnou vaši krásu a dodají šmrnc celému outfitu.

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.