Pánové, plesová sezona začala! Jak se na ples upravit?

06.02.2018 |

Chystáte se na ples? Nezáleží na tom, zda se jedná o maturitní ples vašich dětí, zda jdete na ples pořádaný firmou, ve které pracujete nebo se chcete účastnit kterékoli jiné společenské akce.

Tak či onak je od vás požadována určitá úroveň týkající se nejen vhodně zvoleného oblečení, ale i účesu. Pojďme si říci, jak se na ples upravit a být za elegána!

Ke kadeřníkovi? Určitě!

Zatímco ženy jsou schopné před plesem strávit i několik hodin tvorbou účesu, muži na to až tolik nehledí. A to je obrovská škoda, protože účes je jedním ze základních pilířů perfektní mužské vizáže! S předstihem se proto podívejte na svůj odraz v zrcadle a zhodnoťte, zda vaše vlasy potřebují zásah kadeřníka. Jestliže vám vlasy na hlavě neforemně trčí do všech stran a je na první pohled patrné, že jste v kadeřnickém křesle neseděli už pěkně dlouho, pak rozhodně není nad čím váhat!

upraveny muz

Není třeba vybočovat ze stereotypu

Pokud se ptáte, jaký účes je vhodný na ples, uklidníme vás, že nemusíte měnit svůj zažitý styl jen kvůli tomu, že se chystáte vyrazit do společnosti. Základem je upravený sestřih. Máte-li dlouhé vlasy, samozřejmostí je upravit je do culíku. Kratší vlasy můžete pomocí gelu zformovat, aby držely na svém místě.

Když muž krásně voní

Perfektně padnoucí oblek, upravený účes - a přesto to není všechno! Jestli by měli muži na něco myslet, pak je to oholení. Určitě si proto před plesem vousy upravte a nezapomeňte použít kolínskou. Divili byste se, jak na ženy působí, když mu krásně voní. Na plesech se často i tancuje, proto by mělo být samozřejmostí použití deodorantu. Nikdo přece nechce, aby tanečním partnerkám i lidem okolo nepříjemně zapáchal…

elegantni muz

Takže pánové, upravte se a hurá na ples se svou vyvolenou.

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.