Lázně Poděbrady jsou jako stvořené pro rodinnou dovolenou


Myslíte si, že lázeňské pobyty jsou určené výhradně pro seniory? Zapomeňte na předsudky. To už dávno neplatí.

Lázně Poděbrady, které se staly oblíbeným místem pro rodinnou dovolenou s dětmi, jsou toho věrným důkazem.

Odpočinek i zábava
Lázně Poděbrady a.s.
 se původně specializovaly na léčbu srdečních onemocnění a na tradiční lázeňské procedury. Od té doby, co rozšířily svou nabídku o pestrou paletu wellness procedur s různým zaměřením, staly se vyhledávaným místem všech, kteří si chtějí příjemně odpočinout, anebo strávit rodinnou dovolenou. Když přijedete do Lázní Poděbrady, tak si zde kromě vedle Vámi vybraných procedur můžete do sytosti užívat také společenského života. Velké oblibě se těší především kulturní programy se známými osobnostmi, jako je například Jitka Zelenková, Eva Pilarová a mnoho dalších.         

                          

Lákavá nabídka pro dámy
Lázně Poděbrady a.s.
jsou oblíbeným cílem dámských jízd, kde si především maminky mohou odpočinout od svých každodenních povinností v rámci zkrašlovacího, anebo relaxačního wellness víkendu. Že byste také ráda vyměnila svou rodinu na pár dní za kamarádky a přijela do lázní načerpat trochu energie a krásy zároveň? Máme pro Vás dobrou zprávu. Nyní totiž můžete využít akční cenové nabídky na vybrané víkendové pobyty se slevou 20%.  Náš tip: Ubytovat se můžete v nově zrekonstruovaném luxusním Spa Hotelu Zámeček, který se právem pyšní čtyřmi hvězdičkami.   

  

Sportovci se nebudou nudit
V Lázních Poděbrady a.s. se nebudou nudit ani sportovci. Kromě toho, že je zde nádherné golfové hřiště se standardní osmnáctkou, známé svým příjemným mikroklimatem, na své si zde přijdou také milovníci cyklistiky a turistiky. Za zmínku stojí nejen hustá síť cyklostezek vhodná i pro děti, populární nordic walking, ale také projížďky lodí po řece Labi, anebo na koních.       

Gurmánské jazýčky nepřijdou zkrátka
Po lázeňských procedurách a především po sportovních aktivitách člověku vždycky vyhládne. V Poděbradech gurmánské jazýčky rozhodně nepřijdou zkrátka. Pochoutky z lákavé gastro nabídky hotelu Zámeček mohou ochutnat nejen lázeňští hosté, ale také ostatní. Pobyt v lázních se samozřejmě neobejde bez kávičky s dortíkem nebo lázeňskou oplatkou. V lázeňské kavárně Viola na kolonádě si můžete vychutnat opravdovou lázeňskou atmosféru. Děti si rády pochutnají na kornoutu vynikající balkánské zmrzliny.     

 

Navštivte Lázně Poděbrady
Takže nezapomeňte, pokud si potřebujete trochu odpočinout a načerpat nové fyzické i psychické síly, vyrazit na dámskou či pánskou jízdu, anebo udělat něco pro rodinu, Lázně Poděbrady a.s. jsou tu pro Vás. Nyní v době prázdnin stojí za to vědět, že právě pro rodinnou dovolenou jsou Lázně Poděbrady a.s. se svým bohatými volnočasovými možnostmi jako stvořené.

www.lazne-podebrady.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Celebrity, Diskuze pro ženy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.