WELLNESS V LÁZNÍCH JÁCHYMOV


OBJEVTE TAJEMSTVÍ KRÁSY EGYPTSKÝCH KRÁLOVEN - Rituál Královny Kleopatry vás zavede do míst oslavujících krásu, ženství a věčné mládí.

Tajemné světlo svící, mystická vůně vzácných pryskyřic a dotek jemných olejů vás přenesou do starého Egypta a dodají vám pocit atraktivity a sebevědomí.

Podmanivá vůně vzácných pryskyřic, hudba a dotyk jemných olejů přenesou vaši mysl mimo prostor a čas. Pleť celého těla bude hýčkat zušlechťující peeling, detoxikační zábal obsahující speciální vonnou esenci a unikátní pleťová maska s liftingovým účinkem. Omlazující masáž obličeje a celého těla je prováděna vzácnými oleji, které dokonale vyživují a zpevňují pleť. Aura exotické vůně provází celé ošetření a zdůrazní tak vaši krásu a ženskost.

Celotělové rejuvenační ošetření, inspirované zkrášlujícími rituály egyptských královen, přináší dokonalé uvolnění tělu i duši. Je založeno na vzácných exotických olejích s myrhou a kadidlem – nejvíce ceněnými látkami starověkého Egypta. Nádherná vůně hýčká sebevědomí a zvyšuje pocit atraktivity. Rituály Alqvimia jsou prováděny 100% přírodními prostředky, které svou jedinečnou kvalitou garantují okamžitý a viditelný účinek a přinášejí hluboký prožitek a prospěch nejen pleti, ale i stavu duše a mysli.



Přírodní kosmetiku španělské značky Alqvimia si ve wellness centru lázeňského hotelu Radium Palace vyzkoušela také úspěšná modelka a moderátorka Iva Kubelková. "Kosmetická procedura Alqvimia je zcela komplexní. Měla jsem po dvou hodinách pocit, že o mne bylo opravdu postaráno. Peeling mořskou solí, bahenní zábal, aroma masáž i maska na obličej byly velmi příjemné. Tato procedura vážně nemá chybu," popsala své pocity krátce po absolvování luxusního kosmetického rituálu půvabná maminka dvou dětí, která neustále okouzluje své okolí přirozenou krásou a šarmem.
Radium Palace, tel.: +420 353 835 600, e-mail: wellnessrad@laznejachymov.cz



AKTIVNÍ ODPOČINEK V KRUŠNÝCH HORÁCH

Získejte novou energii a aktivně odpočívejte během FIT VÍKENDU v lázeňském hotelu Akademik Běhounek. Od pátku do neděle si užijete aquagymnastiku, hydroxeur, oxygenoterapii, multimasáž i částečnou masáž a něco navíc ze zdravé výživy a ze „školy zad“. Krátkodobý relaxační pobyt v moderním lázeňském hotelu s polopenzí ve formě švédských stolů stojí podle kategorie ubytování od 2.100 Kč do 3.100 Kč.
Běhounek, tel.: 353 834 444, e-mail: behounek@laznejachymov.cz

AKUPUNKTUROU KE KRÁSE
Krátkodobý zušlechťovací pobyt zaměřený na kosmetickou akupunkturu nabízí lázeňský komplex Curie. Program obsahuje 3 akupunkturní sezení (rejuvenace obličeje a 3 ošetření biolampou), 2 parafínové zábaly rukou, celkovou klasickou masáž, 3 anticelulitové masáže a vstup do Aquacentra. Kosmetická akupunktura přispívá k rejuvenaci pokožky obličeje (zlepšuje svalový tonus, produkci kolagenu a přispívá k vyhlazení vrásek, např. na čele, kolem očí, rtů, nosu a brady) Šestidenní pobyt s polopenzí stojí podle kategorie ubytování od 5.520 Kč do 7.980 Kč.
Curie, tel.: 353 836 666, e-mail: curie@laznejachymov.cz

www.laznejachymov.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.