Jak uspěla žehlička Remington Protect v recenzi od profesionálky?


Jako profesionální kadeřnice jsem dostala žehličku na vlasy Remington PROtect S8700 od Blogerky.cz k vyzkoušení. Jak na mě žehlička zapůsobila a v čem se od ostatních liší?

Jako profesionální kadeřnice se setkám s mnoha žehličkami, kulmami či vysoušeči vlasů, proto velmi ráda srovnávám a hledám opravdovou kvalitu, která je u úpravy vlasů teplem velmi žádoucí. Tentokrát se mi dostala do rukou žehlička Remington z řady PROtect, která by měla při úpravě o vlasy zároveň i pečovat a chránit je před poničením.

Žehlička Remington PROtect

Krásné a lesklé vlasy

Jednou z hlavních výhod této žehličky je velmi snadná práce. Byla jsem mile překvapená rychlostí zahřátí žehličky do cca.15 vteřin. Na digitálním displeji lze nastavit teplotu od 170 °C do 230 °C. Destičky jsou velmi hladké a vlasy se tak nikde nezadrhávají a netrhají.

Vlasy se netřepí a jsou hydratované

Úprava a péče zároveň

Pro mě nezvykem je širší žehlící plocha, ale jde pouze o zvyk. Urychluje čas žehlení a velké plus je žehlení vlasů při již 170 °C, vlasy jsou krásně hladké, nevysušené, lesklé, hedvábné a velice příjemné na dotek. Mohou za to především destičky ze zdokonalené keramiky, které jsou napuštěné keratinem a vyživujícími oleji. Další výhodou je, že žehlička vypouští studenou páru, která chrání a hydratuje vlasy.

Před úpravou

Po úpravě

Měla jsem možnost žehličku vyzkoušet na několika klientkách, a proto mohu objektivně říci, že je vhodná pro každý typ vlasů.

Skvělá i na kratší vlasy

Jediným nedostatkem je příliš krátký kabel při používání v kadeřnictví, ale při domácím využití žehličky je dostačující.  Měla jsem spoustu žehliček na vlasy a mám bohaté zkušenosti, se kterými žehličku Remington PROtect S8700 srovnat, proto ji doporučuji já i mé zákaznice.  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.