Jaká je kulma Remington PROtect?


Dostala se mi do rukou tahle kulma od známé značky Remington. Byla jsem na ní neskutečně zvědavá. Kulma s nádobkou na vodu? Proč?

Používám od Remingtonu žehličku na vlasy, Air plates, se kterou jsem nadmíru spokojená. Mám sice přirozeně vlnité vlasy, ale někdy si zkrátka vlny dělají, co chtějí, a je potřeba je usměrnit a dát jim tvar. Líbí se mi upravený vzhled a upravené a pravidelné lokny se zkrátka podaří pouze díky kulmě.

Nová kulma PROtect slibuje překrásně hladké a dlouhotrvající lokny bez menšího poškození. Poskytuje profesionální výkon, a navíc i ochrannou technologii Hydracare, bránící poničení vlasů. To se mi na značce Remington líbí, myslí na to, aby se úpravou vlasy zatěžovaly co nejméně. Tato chytrá technologie chrání vlasy před natáčením pomocí studené páry, která umožní úpravu účesu při nižší teplotě.

Hned mě zaujal průměr barelu 25 mm. Tato kulma je ideální k vytvoření velkých, přirozeně vypadajících vln. Jen je otázka, jak dlouho tento účes vydrží, vetší vlny nebývají tak pevné, jako ty menší. Na začátek bych asi měla říct také to, že mám vlasy hodně jemné.

Kulma se prodává s praktickým žáruvzdorným obalem, který s ní krásně barevně ladí. Teplotní nastavení se nabízí v 5 stupních až do 220 oC. Na jemné vlasy, jako jsou ty moje, bohatě postačí 170. Také oceňuji, že povrch kulmy je ze zdokonalené keramiky a je napuštěný keratinovým, arganovým a makadamovým olejem, takže zajišťuje správné navinutí jednotlivých pramenů bez nepříjemného tahání. Skutečně vůbec netahá!

Nahřátá je během 30 sekund, což je opravdu šikovné. Vlasy jsem právě díky technologii Hydracare nalakovala až po natočení, aby mohla pára udělat svojí práci a i přesto byly vlny patrné i druhý den.

Asi to bude také tím, že vlasy přirozeně vlnité mám, jen jsem je dotvarovala, takže výsledek je trvalejší...

Každá z nás chce občas změnu. Myslím, že Remington nabízí užitečné a kvalitní produkty pro každou z nás. Ať si vyberete cokoliv pro sebe, nebo jako dárek, chybu neuděláte. S kulmou se naprosto jednoduše manipuluje, zvládne to i začátečnice jako já. Pokud si vlasy nenatáčíte vyloženě na společenskou událost, pročešte lokny prsty. Budete vypadat úžasně!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.