Vyzkoušeli jsme revoluční žehličku na vlasy


Měla jsem možnost vyzkoušet novou, prý revoluční, žehličku na vlasy s pohyblivými plochami. Zaslouží si svůj přívlastek?

Slovo revoluční již bylo použito u několika žehliček na vlasy. Byla jsem tedy lehce skeptická. Ale musím přiznat, že v okamžiku, kdy jsem rozbalila krabici a žehličku spatřila, zalil mě pocit, že to bude skvěle fungovat. Takový ten šestý smysl. 

Remington Air Plates

Hned první večer po příchodu domů na mě spolubydlící vyrukovaly s nápadem zajít do nově otevřeného podniku a udělat si dámskou jízdu. Nelenila jsem a hned jsem se pustila do příprav. Trošku mě děsila představa, že na zkrocení svých bujných kadeří a úpravu "fasády" mám jen hodinku, naštěstí jsem si právě ten den přinesla domů Remington Air Plates, která mimo jiné slibovala rychlé zahřátí a efektivní výsledek. Proč ji tedy hned nevyzkoušet, že?

Remington Air Plates

Remington Air Plates

Zapnu ji a čekám. Poblikávají na mě modrá světýlka značící teplotu. Volím zlatou střední cestu, nechci si vlasy zase úplně "odrovnat". Hned po prvním přejetí mě překvapilo jak hladce přejíždí po vlasech, absolutně netahá a zvládne i větší pramen, krásně vlasy obemkne. Stačí dvakrát přejet a vlasy jsou krásně rovné, a jak se lesknou. Během 10 minut bylo hotovo! Neskutečné! Zase je mám o kousek delší, paráda.

Remington Air Plates

Tohle není zase takový zázrak, uvidíme druhý den. Jestli rovné vydrží! To je pro mě podstatné. Tady důkaz pro vás. Opravdu mám rovné vlasy dva dny! To je bomba!

Pokud mám žehličku zhodnotit, tak ve srovnání s mojí současnou Bio Ionic One Pass, je  podstatně levnější a odvede stejně kvalitní práci! Navíc krásně vypadá, je lehká a opravdu snadno se s ní pracuje. Mohu vřele doporučit!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.