Jak uspěl v recenzi vysoušeč vlasů Remington PROtect?

16.02.2016 | Krása a móda | Vlasy

Vysoušení vlasů se obecně považuje za škodlivé. Vlivem horka se vlasy ničí a dehydratují. Jak k tomu ale přijdeme my, které jsme nebyly zrovna obdarovány hustými vlasy a pokaždé, když si je necháme přirozeně uschnout, vypadáme ještě hůř, než před umytím?

Nikdy jsem si nebyla moc jistá, jaký může být rozdíl mezi vysoušeči vlasů, proto jsem byla velice zvědavá na nový Remington z řady PROtect, který slibuje menší poničení vlasů a úchvatné výsledky i při nižší teplotě. Tento fén disponuje technologií TermoCare, která zaručuje, že se vlasy nebudou ničit ani při každodenním používání, což je přesně to, co jsem od nového vysoušeče očekávala a vyžadovala.  

Další výhodou tohoto fénu by měl být generátor iontů, který dodává až o 90% více iontů do vašich vlasů, a tím uzamyká vlhkost. Vlasy by tedy měly být lesklejší, zdravější a méně krepaté. Zdokonalený vysoušecí kroužek je navíc napuštěný keratinovým, arganovým a makadamovým olejem pro ještě větší péči.  

Jelikož jsem se uměla narodit, moje vlasy si dělají zkrátka to, co chtějí, a pokud je neusměrním tepelnou úpravou, je zhola nemožné vyrazit mezi lidi. Když jsem Remington PROtect poprvé vyzkoušela, byla jsem hodně příjemně překvapená. Předtím jsem byla zvyklá, že po vyfénování mi vlasy trčí do všech stran jako lví hříva. Když jsem vlasy vysušila fénem od Remingtonu, na objem jsem si nemohla stěžovat, ale vlasy byly nezvykle hladké. Před foukáním vždy používám výživné olejíčky, které vtírám do konečků vlasů, při vysušení starým fénem se olej úplně vsáknul a vlasy byly stejně vysušené. Po použití Remingtonu zůstaly konečky krásně vyživené a překvapivě už netrčely do všech stran.

Vyfoukané, bez žehlení

Další skvělou věcí, kterou velmi oceňuji, je difuzér, se kterým jdou vytvořit krásné a přirozené vlny během pár minut. Nejenže máte za chvilku hotový účes, dokonce stačí ta nejnižší teplota a vlny po lehkém přelakování drží celý den. Pokud extra spěcháte, můžete zvolit třetí, tedy nejvyšší, teplotu a vlasy jsou suché v opravdu rekordním čase.

Difuzér

Vybrat si tedy můžete ze 2 rychlostí a 3 teplot. Já jsem si oblíbila kombinaci - nižší rychlost a střední teplota, při které jsou vlasy opravdu krásně hladké a suché za pár minutek. 

Rychlosti a teploty

Další věc, které musím dát obrovský lajk, je odnímatelná zadní mřížka pro snadné čištění. Většina mých vysoušečů kvůli špatně přístupnému čištění brzy dosloužila a ten poslední mě dokonce obdařil výbuchem. U Remingtonu PROtect mě to čištění skoro baví, protože už k tomu nepotřebuju žádného chlapa, který by musel celý přístroj složitě rozebrat. 

V souhrnu tedy musím říct, že lepší vysoušeč jsem ještě nevyzkoušela a rozhodně jsem s touto novinkou nešlápla vedle. Takže pokud plánujete pořídit nový fén, tak za mě jedině tohohle metalického krasavce. :)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.